Politiet har hatt en hektisk natt i Halden. Ved 03:00-tiden kom det et kraftig smell fra området ved Helsehuset. Slike smell har det vært ved jevne mellomrom i Halden over lengre tid. Nå sier politisjef Mona Bergseth at det skaper uro i samfunnet, og at de nå vil ha inn en del tips slik at de får kartlagt hvem som oppholder seg i det området midt på natta.

– Nå er det viktig at vi får tips fra folk om når de hørte smell, om de har vært i området selv eller har sett noen gå eller kjøre i området i det aktuelle tidsrommet, slik at vi får kartlagt hvem som er ute midt på natta. Vi ønsker også at folk tipser om rykter, hvis det er ute og går, om hvem som kan stå bak alle disse smellene, sier Mona Bergseth.

Har startet etterforskning

Politiet i Halden er i gang med å etterforske alle hendelsene i natt. Også innbruddet hos Dahlman's Sykkel, hvor inngangspartiet ble revet ned og en oransje elsykkel ble stjålet.

Har du tips til politiet kan du enten ringe dem direkte på 02800 eller sende tipsmail til: [email protected]. Merker mailen med «Halden».