Gå til sidens hovedinnhold

Pensjonistpartiet har fått fram sitt budskap

Artikkelen er over 2 år gammel

FRITT ORD Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Det beste med HAs spørreundersøkelse om Os-prosjektet slik Pensjonistpartiet ser det,  er at i all hovedsak så stemmer resultatet bra med det som de forskjellige partiene har ment i det offentlige rom i lang tid. 

På den ene siden er Høyre og Arbeiderpartiet  for  rivning, og 1 til 10 skole. På den andre siden er Sp, De Grønne, SV og Pensjonistpartiet for bevaring av skolen. At hele 82%  av de spurte i undersøkelsen som har tenkt å stemme Pensjonistpartiet  sier nei til å rive Os-skole  er helt fantastisk. Det viser at vi har fått fram vårt hovedbudskap i denne saken. Vi vil bevare Os skole som 1 til 7 skole og beholde Rødsberg der den er idag som 8 til 10 skole. 

Når det gjelder idrettshallen så vil vi at den bygges på Saugbrugstomten med samme størrelse som det som var tenkt på Os. Idretten vil da få sin storhall i sentrum. Forskjellen er at fra et prosjekt på Os  til langt over 300 millioner for idrettshallen, så kan hallen bygges på Saugbrugs til 156 millioner. Det gir en gevinst for kommunen på godt over 100 millioner  som vil komme godt med til andre oppgaver innenfor de andre skolene i kommunen, kultur og ikke minst innenfor  eldreomsorgen forøvrig som sårt trenger midler.

Det skal foretas full renovering av begge de nevnte  skolebyggene slik at lokalene blir helt tidsmessige. Det historiske Halden med sitt særpreg skal bevares for framtiden og det ligger fast i Pensjonistpartiet. Du som velger kan derfor med det klare skillet som nå går i kommunen mellom de ulike partiene være med å bestemme hva som blir utviklingen i tiden som kommer. Din stemmeseddel 8. eller 9. september avgjør nå dette.

Kommentarer til denne saken