Han er "Byens spiller"

KLAR IGJEN: Paulius Gintautas (i midten) er klar som "Byens spiller" i Comet neste sesong. Wilhelm Lindahl Engh (th) og Anders Heide er fornøyde.

KLAR IGJEN: Paulius Gintautas (i midten) er klar som "Byens spiller" i Comet neste sesong. Wilhelm Lindahl Engh (th) og Anders Heide er fornøyde. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Aksjonen "Byens spiller" har samlet inn drøyt 30.000 kroner. Det gjør Paulius Gintautas til Comet-spiller også neste sesong.

DEL

- Vi var veldig klare på at "Byens spiller" skulle være en publikumsfavoritt. En som skiller seg litt ut, sier Wilhelm Lindahl Engh og Anders Heide til HA.

De to har jobbet med prosjektet, som nå gir direkte resultat i form av signeringen av Paulius Gintautas for en ny sesong i grønt.

- Vi er veldig glad for at det ble Paulius. Han er en herlig spiller som alle på tribunen liker å se ute på isen, sier Engh.

Prosjektet videreføres, selv om en spiller nå er klar for sesongen 16/17.

- Vi jobber videre med å samle inn penger, og håpet er at vi eventuelt kan bidra til å forsterke stallen neste vinter hvis det er muligheter for kvalspill, sier Engh.

Fornøyd spiller

Gintautas selv er glad for å ha blitt "Byens spiller".

- Jeg er veldig glad for dette. At publikum liker å se meg på isen setter jeg stor pris på, sier 20-åringen fra Litauen.

I sesongen som har gått scoret han 16 mål på 34 kamper, og var med det nest mestscorende i laget (Adrian Aslaksen scoret 17).

Sammen med laget ønsker Paulius å slå hardt tilbake neste vinter.

- Jeg håper at det blir flere spillere klare etter hvert, og at vi får et godt lag på plass. Jeg trives godt her i Halden, og gleder meg til en ny sesong, sier Gintautas.

Han er dermed den fjerde spilleren som er klar for kommende sesong i Comet.

De tre andre er Geir-Arne Karrestad, Fredrik Olsson og Charley Berg.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken