Det nye treningssenteret i andre etasje i Tista senter har fått en solid start.

– Vi er overveldet over mottakelsen. Vi er foran budsjettet, og alle piler peker riktig vei, slår Jamie Sorensen fast overfor Halden Arbeiderblad.

Over 500 medlemmer

Nivå trening åpnet midt i oktober. På bare seks uker har over 500 personer tegnet medlemskap i treningssenteret. Daglig leder legger ikke skjul på at de første ukene lover godt for driften videre.

Den pågående byggeaktiviteten i forbindelse med utvidelsen av kjøpesenteret ser heller ikke ut til å legge en demper på oppslutningen.

– De som har lyst til å trene hos oss, finner oss. Vi lever fint med byggevirksomheten, som gjør at vi ut på vårparten får et meget flott senter, legger daglig leder til.

Investert 13 millioner

Tista trening AS, som står bak nyetableringen, har investert hele 13 millioner. Dette er penger som er brukt på å bygge om lokalene i andre etasje i senteret. Spennende teknologiske løsninger, smoothiebar og lounge er med på å skape en skikkelig god totalopplevelse for gjestene.

Det er haldensere i alle aldre, fra 16 til 86 år, som har funnet veien til Nivå trening. De fleste er dog mellom 25 og 60 år. Noen kjøper medlemskapet for egentrening i treningsstudioet, mens de aller fleste kjøper medlemskap med tilgang til konseptrommene der de nye gruppetimene er.

– Har lyktes med konseptet

– Målet har vært å åpne et litt annerledes treningssenter som ikke finnes fra før. Det føler jeg vi har lyktes med. Vi har et bredt tilbud med treninger i timer i tre forskjellige saler. Dessuten er det også arealer med utstyr for dem som ikke ønsker å delta på timene. Visjonen vår er å levere effektive treningsøkter som også gir en fin opplevelse, slik at medlemmene får resultater og virkelig gleder seg til å komme tilbake, understreker Jamie Sorensen videre.

Tista Trening AS er altså selskapet som driver det nye treningssenteret. Jamie Sorensen er i tillegg til å være daglig leder en av de tre personene som eier hver sin tredjedel av aksjene. Det skjer igjen gjennom egne aksjeselskap. Xpect AS er det selskapet som eier Sorensen sin aksjepost. De to øvrige er Ole-Jørgen Unneberg (Unneberg invest AS) og Lars Nicolai Kynningsrud (Lars Nicolai invest AS).