Gå til sidens hovedinnhold

På tide at Bangsmoen svarer!

FRITT ORD

I Fritt Ord to. 22/4-21, etterlyser igjen Klaus Offenberg svar fra Apss gruppeleder Helge Bergseth Bangsmoen på sine toinnlegg i HA hvor han ber om dokumentasjon på «fremkastede kostnader hvis det opprinnelige prosjektet på OS hadde blitt realisert.»

Det er flere av oss interesserte som veldig gjerne skulle høre litt mer om dette. Som gruppeleder i koalisjonens største parti er det også nå på tide at HBB ytrer seg om situasjonen som har oppstått i OS-prosjektet grunnet Veidekkes protester mot prosessen i forbindelse med presentasjonen av arbeidsomfanget og tildelingen av oppdraget. Det er forvirrende momenter som har fremkommet i HA om dette. Det synes jo for meg som om situasjonen er oppstått enten grunnet unøyaktige spesifikasjoner av omfanget av prosjektet eller ved at Kommunen har mottatt og akseptert et avvikende tilbud i forbindelse med peling som Veidekke ikke hadde kjennskap til. Det er meget uheldig i så fall, og burde være klargjort. Man sitter igjen med et inntrykk av at noe slikt ikke burde forekomme, og at retten må inn i bildet for å rette opp en blunder som Kommunen har gjort.

Dette er ytterst beklagelig tatt i betraktning forspillet til dette prosjektet som, for å si det mildt, ikke på noen måte har vist at Kommunen/politikerne har hatt, og har, en fast og trygg hånd om det hele.

Uavhengig av det rettslige resultat som vi nå venter på må Ap gå foran og bringe klarhet i saken. Dette må på bordet. Hvordan kunne det skje?

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.