Her sprekker han nullen

Endelig. Etter flere treningskamper uten scoring, traff Øystein Lundblad Næsheim blink for Kvik. Her setter han inn 1-0 på straffespark mot Kråkerøy.

Endelig. Etter flere treningskamper uten scoring, traff Øystein Lundblad Næsheim blink for Kvik. Her setter han inn 1-0 på straffespark mot Kråkerøy. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

- Endelig, sukket en fornøyd Øystein Lundblad Næsheim etter to mål mot Kråkerøy.

DEL

- Det var på tide. Jeg skal være ærlig og si at jeg har lengtet etter mitt første Kvik-mål, sa Kvik-spissen.

Håper det skal løsne

Onsdag kveld løsnet det. Endelig. Den fotrappe bakromsspissen scoret først på straffe (til 1-0) og trillet deretter vakkert inn 3-0 da Kvik Halden vant 4-0 over 3. divisjonslaget Kråkerøy på Fredrikstad stadion.

- Straffemål er jo litt "gratis", så det var først da jeg fikk spillemålet at jeg følte at jeg endelig var i gang. Nå håper jeg at dette var starten på en bedre periode - og mange scoringer - for min del her i Kvik Halden, smilte Lundblad Næsheim.

Han har øst inn mål for Lommedalen i 3. divisjon, men sto altså uten fulltreffere for Kvik før onsdagens kamp.

- Aldri trent hardere

- Det er nok flere årsaker til det, sier Lundblad Næsheim.

Og fortsetter:

- For det første har jeg aldri trent så hardt som nå. Det er et helt annen trøkk og intensitet her enn det jeg er vant til i 3.divisjon, så det har vært litt tunge ben. Nå er det i ferd med å løsne, og jeg føler meg kvikkere i steget igjen. I tillegg har det tatt tid å finne relasjoner med de andre spillerne. Det er også på gang nå, og jeg blir brukt mer på det jeg er god på - i bakrommet.

Foto:

Kvik Halden vant 4-0, men var direkte svake den første halvtimen. Da var Kråkerøy det beste laget.

Fra svakt til overkjøring

- Vi spilte på oss altfor mange brudd. Det kom nok av både for dårlig bevegelse på topp, balltap på midten og for upresise oppspill bakfra. Vi fikk heldigvis rettet på det etter hvert, og da så man at det var divisjonsforskjell, sa spissen.

Øystein Lundblad Næsheim spilte en bra kamp på topp for Kvik Halden.

Øystein Lundblad Næsheim spilte en bra kamp på topp for Kvik Halden. Foto:

Kvik Halden tok over det siste kvarteret av første omgang, og scoret også to mål. Først på straffespark (hands) ved Lundblad Næsheim og deretter en corner fra Sabri Khattab som gikk rett i mål.

De første 20 minuttene etter pause var det spill mot ett mål, og Kvik økte til 4-0 etter to vakre scoringer. Først da Lundblad Næsheim ble spilt fri av Mergim Hereqi, og deretter da Ole Strømsborg nydelig skrudde inn 4-0 på ett touch - på pasning fra Sabri Khattab.

- Den første halvtimen var svak, men etter det viste vi, i hvert fall glimtvis, hva som bor i oss, sa trener Glenn Ståhl.

Jonsson: - Ypperlig matching

4-0 er likevel et resultat som lyver noe. Kråkerøy var bra med lenge, og avsluttet også bra. De grønn/hvite fra Fredrikstad slet imidlertid med å skape store sjanser. Den største kom på overtid, men da vartet Joacim Heier opp med en klasseredning.

- Vi var best den første halvtimen, og det overrasket meg litt, sa tidligere Kvik-trener Joacim Jonsson, hjelpetrener i Kråkerøy.

- Så ble vi straffet for feil, og Kvik viste at de har et bedre lag enn oss. For oss var dette uansett ypperlig matchtrening, sa han.

Kvik Haldens lag (karakterer 1-10):
Joacim Heier 6, Arber Shkodrani 5, Dardan Mehmeti 5, Jørgen Andersen 5 (Granit Merovci i 23 min), Josef Myhren Bouchleh 5 (Marcus Olaussen i 15 min), Jonathan Dixon 6, Mathias Engebretsen 5, Sabri Khattab 5, Ole Strømsborg 6, Mergim Hereqi 6 (Almir Taletovic i 26 min), Øystein Lundblad Næsheim 7 (Deniz Kaili i 15 min).

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags