Gå til sidens hovedinnhold

Os har ventet lenge nok!

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Torsdag 11. mars fattes et viktig vedtak i Halden kommune. Os skoles skjebne skal bestemmes, og med det også skolefremtiden til sentrumsbarna og arbeidshverdagen til alle oss som jobber på Os.

Vi har vært tålmodige, og vi har vært det lenge. Vi har jobbet under kritikkverdige forhold på gamle Os, og nå jobber vi i midlertidige lokaler på andre året. Vi opplever også at vi er en kasteball i politikk og media. Vi vet ikke HVA som skjer med arbeidsplassen vår, eller NÅR det skjer, noe som naturlig nok tærer på oss ansatte.

Det som er helt klart for oss alle sammen er at vi ikke kan tilby elevene våre, Haldens barn, en god skolehverdag i det gamle bygget på Os slik det står i dag. Arbeidsforholdene til elever og lærere er ikke bra nok. Bygget er ikke egnet til å drive en god skole etter dagens krav. Det som også er helt klart, er at dagens situasjon med midlertidige lokaler og bussing til og fra Folkvang på sikt er uholdbar for alle som har tilknytning til Os skole.

Sentrumsbarna trenger en velfungerende skole i sentrum! Vi ansatte trenger at politikerne gir oss forutsigbarhet og en ny, god skole å se frem til – og vi trenger det nå!

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.