Gå til sidens hovedinnhold

Ordføreren ønsker æren?

REPLIKK

Bare for å presisere; mitt innlegg i HA handlet om posisjonens handlingslammelse og manglende politiske vedtak. Jeg tror mange med meg deler oppfatningen om at veldig mye har stoppet opp i Halden nå, ikke minst innen den viktige byggenæringa.

Ordfører på sin side flytter i sitt tilsvar på mitt innlegg fokus over på undertegnedes angivelige behov for ære.

Jeg og Høyre er opptatt av å bygge opp byen og sørge for at kommunen framstår som attraktiv ved å fatte politiske vedtak som løfter Halden opp og fram. Ordførers svar overrasket meg, fokuset er flyttet fra funksjonen «ordfører» som jeg forholder meg til som leder for enhver sittende posisjon, til å bli personlig.

Om ordfører har personlig behov for ære, får være hennes sak. Og da har ordfører nok av prosjekter initiert av engasjerte foreldre, en dyktig administrasjon, engasjerte ansatte og tidligere posisjoner å velge blant.

Av alt det ordfører ramser opp av nye prosjekter, kan jeg bare se ett som ikke var på planleggingsstadiet da dagens posisjon kom til makta. Og det er stien over til Stranda på Sauøya. Men det med å oppruste og ta den i bruk var vel ikke deres idé?

Høyre har i hvert fall større ambisjoner for å utvikle Halden enn kun en sti over Sauøya.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.