Jeg har enda ikke landa etter å ha fulgt HTH kampen mot Neva (Russland) over nettet.

Det var jammen meg en spennende og heftig kamp. Det er jammen meg noen gutter som blør for drakta og Halden by.

Les også

En historisk bragd av HTH – nå bør Remmenhallen fylles til randen

Nå skal de videre i Europacupen uten og vite om de har noen hall de får lov til å spille i fremover og de kommende årene. En hall der hvor spillerne kan trene ved siden av og spille foran unge fans.

Uten en ny hall kan de ikke spille kamper i Halden, miste sponsorer fra Halden og miste penger og masse motivasjon.

DE FÅR FAKTISK IKKE LOV TIL Å FORSETTE I DE HALLENE DE HAR!!!

Jeg spiller selv håndball og for meg er det kjempeviktig å ha disse spillerne å se opp til og ville bli som. Jeg er ofte på kamper og sist merket vi hvor dårlig stand hallen er i forhold til HTH sitt nivå.

Det som er gøy med å følge og se på et lokallag er og kunne navnet på spillerne og komme ned og hilse på dem og prate etter kampene og sånt.

Jeg har selv fått drakta til Kristoffer Stenberg Henriksen, og den henger på veggen. Når jeg ser på den tenker jeg på drømmen min. Den er og komme på landslaget og gi tilbake en landslagsdrakt til Kristoffer.

Det er også veldig gøy når for eksempel Bertram Obling stiller opp på trening og lærer oss ting.

Det som også er gøy er at spillerne viser interesse over fansen sin og oss yngre spillere, som når de sier hei og vinker fra banen.

Jeg synes det er trist og urettferdig hvis Halden mister HTH fordi politikerne ikke klarer bestemme seg om hall. Vi må faktisk vise hvor takknemlige vi er for at vi har et så bra lag og så gode forbilder.

Hvis ikke politikerne klarer å bestemme seg må HTH kanskje flytte og det blir ikke det samme.

PLEASE GI OSS OG HTH EN NY HÅNDBALLHALL!!!