Tyrol inntar Fredriksten

MUSIKK: Reidar Fosdahl i aksjon med Blåsekompaniet.

MUSIKK: Reidar Fosdahl i aksjon med Blåsekompaniet. Foto:

Tyrol kommer til Halden og festningen i helga.

DEL

Den Gamle Kaptein (Reidar Fosdahl) og Blåsekompaniet gjentar fjorårets suksess, og inviterer til Oktoberfest på festningen (Fredrik IIIs hall) fredag 13. og lørdag 14. oktober.

Allsang og fest

I samarbeid med flere lokale sponsorer og bedrifter inviteres det til en festaften med livemusikk, allsang, tyrolerhatter, mat og skummende drikke. Den Gamle Kaptein og Blåsekompaniet sørger for fart i danse- og tyrolerfoten, og restaurant

Curtisen sørger for salg av enkel mat og skummende drikke. Det bør nevnes at stemningen sto i taket ved fjorårets fest, det ble til og med dansing på bordene!

Blåsekompniet

Blåsekompaniet er en glad gjeng som har det veldig moro sammen, og dette gjenspeiles på hver en konsert. Det kan merkes at målet til kompaniet er å «få det til å svinge», med folkelige svisker og polka på repertoaret.

Blåsekompaniet, tidligere Iddeveteranene, ble etablert allerede i 1982, så i år feirer kompaniet 35 års jubileum! Veldig mange av dagens musikanter har vært med siden den starten i 1982.

Medlemmene i Blåsekompaniet omtaler seg heller som band enn korps, da det er en noe «utradisjonell» instrument besetning, sammenlignet med det som tradisjonelt forbindes med korps.

En ildsjel

Den Gamle Kaptein, alias Reidar Fosdahl, er den musikalske ildsjel som stadig holder kompaniet i tømmene, etter 35 år.

Blåsekompaniet håper at mange tar med seg sitt gode humør, noen venner og tyrolerhatten, for en heidundrende helaften i festningen i helgen!

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags