Kjenner du igjen «Elisabeth»?

DAME FOR EN DAG: Øivind Strøm poserer som den datteren hans mor aldri fikk.

DAME FOR EN DAG: Øivind Strøm poserer som den datteren hans mor aldri fikk. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Haldens minst selvhøytidelige mann slår til i sosiale medier igjen.

DEL

I 2014 ble Øivind Strøm for alvor kjendis i byen da han som første haldenser gikk til innkjøp av en Lamborghini. I første måned av 2015 fortsetter han å trosse janteloven når han i offentligheten bytter kjønn til «Elisabeth». I hvert fall for noen timer.

Fredag formiddag la han ut bildet i denne artikkelen på Facebook. Og delte det helt offentlig, men bakgrunnen er en familiespøk. Øivind Strøm er nemlig en del av en søskenflokk på tre gutter. I tillegg til han er det John Erik (Kjent som DJ og dansebandarrangør) og Dagfinn (Vokalist i Sha-boom) som utgjør søskenflokken.

Mamma ønsket seg en jente

- Mamma ønsket seg alltid en jente. Men far min var veldig tydelig på at det holdt med tre unger. «Hvis vi skal ha en til, rømmer jeg til en oljeplattform i Nordsjøen» sa han til mamma, forteller Øivind Strøm.

- Ho fikk aldri noen jente og jeg har alltid pleid å tulle med at jeg er hennes lille «Elisabeth». Det er viktig å presisere at hverken jeg eller kjæresten min tenner på at jeg kler meg ut som en jente, ler Strøm.

Janteloven gjelder ikke

- Bildet er delt på Facebook og når lokalavisa ringer så synes du det er helt greit at vi legger det ut også. Du må være Haldens minst selvhøytidelige mann?

- Ja, det er nok helt riktig. Det beste jeg vet er selvironi og humor.

- Janteloven gjelder ikke for deg?

- Nei, den har jeg aldri brydd meg noe om. Jeg er en jordnær fyr og er den samme Øivind uansett. Dette er bare humor. Mamma kommer til å le veldig godt når ho får se dette.

- Og kollegene dine på den mannsdominerte arbeidsplassen Nexans, hvordan vil de ta i mot dette siste stuntet?

- De skal faktisk ha litt skylda for at jeg gjør dette. Det var snakk på skiftet her om dagen at jeg måtte se å få lagt ut noe moro i sosiale medier igjen.

Oppfordret av kolleger på Nexans

Etter en friperiode starter han på jobb igjen til mandag.

- Vi får se om det er Øivind eller «Elisabeth» som møter opp. Det får bli en overraskelse, ler Haldens minst selvhøytidelige mann.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken