Ønsker flere ungdomsdiskotek

LANG KØ: Det var mange som ville inn da brødrene Strøm inviterte til diskotek i Black Box på 17. mai. Julie Malmquist (innfelt øverst til venstre) og Elise Torgersen (til høyre) er to av mange som ønsker at dette skal skje oftere.

LANG KØ: Det var mange som ville inn da brødrene Strøm inviterte til diskotek i Black Box på 17. mai. Julie Malmquist (innfelt øverst til venstre) og Elise Torgersen (til høyre) er to av mange som ønsker at dette skal skje oftere. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

500 barn og unge danset seg gjennom 17. mai-kvelden. HA har snakket med flere som nå ønsker seg flere ungdomsdiskotek.

DEL

– Diskoteket på 17. mai var veldig bra, det hadde vært gøy med noe lignende litt oftere, sier Julie Malmquist (15) og Elise Torgersen (14).

HA treffer de to jentene på Coop Extra på Grønland. Der er de to elevene fra Risum på arbeidsutplassering denne uka. For en uke siden var de to med på diskoteket som var på Black Box i Halden sentrum. Til tross for at diskoteket kostet 100 kroner, ble det utover kvelden stappfullt og arrangøren anslår at til sammen 500 barn og unge var innom.

– Diskoteket var veldig bra

Julie Malmquist og Elise Torgersen er ikke de eneste som savner et mer regelmessig diskotek. Oliver Werket Hansen (13) synes diskoteket var en bra måte å samle ungdom i Halden på.

– Jeg skulle ønske det var litt oftere, sier Hansen.

Og får støtte fra Fatima Torp.

– Ja, diskoteket var veldig bra, sier hun.

Månedlig Rødsberg-diskotek ble lagt ned

Det var en vellykket kveld på 17. mai med mye dans og moro. DJ Øivind Strøm, som sammen med broren John Erik Strøm sto bak diskoteket, sier selv at han ønsker å bidra til å få mer diskotek for ungdommen her i byen.

For en del år siden var det ungdomsdiskotek cirka én gang i måneden i gymsalen på Rødsberg. Det var også veldig populært.

– Jeg synes det er synd at det ble slutt på det, sier Øivind Strøm.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken