– Det har vært noen tøffe sesonger med skader og motgang, men nå er jeg overbevist om at det skal bli et bra 2019 med dette teamet. Jeg skal gi alt jeg har for å vise fram hele mitt repertoar og potensial.

– Fornøyd og stolt

Det sier Caroline Olsen, som har signert for Team Norris Racing. Teamet eies av Angie og Kelly Norris, og i 2019 bytter teamet fra Suzuki til Yamaha.

Byens roadracingdronning forteller til HA at hun aldri har gledet seg så mye til en ny sesong. Skulderen virker bra igjen, og 28-åringen er offensiv i hodet.

– Team Norris har vist stor tro på meg, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd - og stolt - over å få muligheten i et så bra team, sier Olsen.

Vil kjempe om Topp 10

Som ikke legger skjul på at hun har ambisjoner.

 

– Nivået i Supersport 600 blir stadig høyere, men jeg har som ambisjon å vise at jeg kan kjempe stabilt om plasseringer innenfor topp 10, sier Olsen, som takker teamet, trener Jason Pridmore, MotoVixens, Loxy og Ringstad for at drømmen om å lykkes som roadracingfører i USA fortsatt lever.

Olsen har i helga testet formen på Chuckwalla i California. Selve sesongen starter i april, og vil totalt bestå av 18 løp over ni løpshelger - fordelt på baner over hele USA.

Eierne: – Ny dimensjon

I tillegg til Caroline Olsen, har Team Norris sikret seg førere som Benjamin Smith og Michael Gilbert. Og i kjent amerikansk stil legger teameierne lista høyt:

"2019 is set to be a great year!" fastslår Kelly Norris.

Og fortsetter:

– Vi er glade for å kunne utvide teamet med Caroline Olsen og Michael Gilbert. Det vil gi oss en ny dimensjon med kunnskap og erfaring, som igjen vil komplementere Benjamin og resten av teamet i vår andre sesong i MotoAmerica.

Olsen og Smith skal kjøre Supersport 600 (med Yamaha YZF-R6), Gilbert i Superbike.

Om Caroline fastslår teamsjefene:

– 2019 vil bli hennes beste år så langt i karrieren!

Slik kjøres 2019 i Supersport 600 i MotoAmerica:
13. -14. april: Circuit of the Americas, Austin (Texas)
4. - 5. mai: Virginia International Raceway, Alton (Virginia)
1. - 2. juni: Road America, Elkhart Lane (Wisconsin)
15. - 16. juni: Utah Motorsports Campus, Grantsville (Utah)
12. - 14. juli: Laguna Seca, Monterey (California)
10. - 11. aug.: Sonoma Raceway (California)
24. - 25. aug.: Pittsburgh Race Complex, Wampum (Pennsylvania)
7. - 8. sep.: New Jersey Motorsports Park, Milville (New Jersey)
20. - 22. sep.: Barber Motorsports Park, Birmingham (Alabama)