Gå til sidens hovedinnhold

Nytt smittetilfelle i Aremark

- Det er ett nytt bekreftet smittetilfelle i Aremark kommune 24.10.2020. Vedkommende er sannsynlig smittet i annen kommune. Det går etter forholdene bra med vedkommende. Alle berørte nærkontakter er varslet og satt i karantene, skriver Aremark kommunen på sine hjemmesider

Fire smittede

Det er så langt siden registreringen startet i mars 2020 påvist fire smittede bosatt i Aremark kommune.

Oversikten viser personer som faktisk er bosatt i Aremark og som følges opp av lokale helsemyndigheter. Tallet som oppgis er totalt siden pandemien startet og friskmeldte er ikke tatt ut av statistikken.

Tallene kan avvike fra det nasjonale registeret MSIS som også inkluderer personer folkeregistrert i Aremark som oppholder seg fast andre steder (for eksempel studenter). Aremark kommune følger Folkehelseinstituttets anbefalinger for hvem som skal testes.

- Hold avstand

Det er så langt utført 299 tester av Aremark kommune. I uke 43 ble 22 personer testet. Informasjon om smittetilfeller vil bli lagt ut ved endringer.

- Vi minner om viktigheten av å vaske hender, holde avstand og blir hjemme hvis du er syk.

- Har du spørsmål du lurer på om koronavirus eller om du bør teste deg kan du følge linkene nedenfor eller ringe fhi sin koronatelefon på 815 55 015. Denne er åpen for publikum hverdager kl 08 -15.30, skriver kommunen på hjemmesiden.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.