Allemannsretten og strandbaroner

NESTBUKTA: Magne Redi reagerer på dette.

NESTBUKTA: Magne Redi reagerer på dette. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Magne Redi reagerer på at det er satt opp et elektrisk gjerne rundt en fritidseiendom i Nesbukta i Torpedalen.

DEL

Innsendt Ikke ofte jeg skriver eller reagerer på ting som skjer i Halden.  Det har skjedd to ganger tidligere at jeg har skrevet i HA. Det er kanskje derfor jeg grep to eksemplarer av utgaven i HA 19. juli. Du verden så tynn. Skulle bare hatt et eksemplar. Ja, ja det ble litt ekstra kroner til lokalavisa.

Så til saken som engasjer. Nesbukta og diverse stengsel og forklaringer, unnskyldninger med mer.

Jeg har hatt sommerferier både på «Saugbrugshytta» det gjelder og i hytta som ligger nærmest den fine badestranda på motsatt side som også er eiet av samme Inger som i reportasjen. Den var tidligere eiet og bygget av din oldefar Aksel Jensen. Det har vært stier på kryss og tvers mellom hytter. Alle brukte både oppkomme og badeplass.

Dessverre så kommer det nye til som ikke vet og respekterer andre mennesker og lovverk. Jeg håper kommunen med Edquist våger å ta kampen.  Kommunen har dårlig råd og som regel har motparten bedre økonomi. Dette er dilemma. La dette ikke være noen unnskyldning. 

Her har Inger fått tilgang fra badestranda og sti fra begge sider og kaller det plutselig innmark. Sludder. Problemet er at noen ikke ønsker andre i nærheten. Strandbaroner.  

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken