- Vi åpner Svinesund-terrassen så fort vi kan

Rana S. Aslam (tv) og Asbjørn Aakvaag lovet åpning innen påske 2014, men foreløpig ser det ikkke ut til at det har skjedd mye nytt siden dette bildet ble tatt i oktober 2014.

Rana S. Aslam (tv) og Asbjørn Aakvaag lovet åpning innen påske 2014, men foreløpig ser det ikkke ut til at det har skjedd mye nytt siden dette bildet ble tatt i oktober 2014. Foto:

Artikkelen er over 6 år gammel

Eiendomsutvikler Asbjørn Aakvaag forsikrer at de ikke har lagt planene om å gjenåpne Svinesundterrassen på is.

DEL

Aakvaag og hans kollega Rana S. Aslam gikk ut i HA i oktober 2013 og lovet at Svinesundterrassen skulle gjenåpnes til påske.

1, 5 mill på oppussing

1,5 millioner kroner skulle brukes på oppussing og de ønsket lokale folk til å drive og arbeide på det tradisjonsrike spisestedet.

Les også: Svinesundterrassen gjenåpnes

Men påsken kom og gikk og ingenting skjedde. Det står en stige og noen malingspann rundt omkring, men ellers vokser ugresset fritt og oppussingsjobben ser ikke ut til å ha kommet nevneverdig i gang, da HA besøkte stedet i forrige uke.

- Har planene klare

Etter å gjentatte ganger ha forsøkt å få fatt i Aakvaag til et intervju fikk vi han endelig i tale.

- Vi jobber med saken og kommer til å åpne så fort vi kan. Oppussingen har tatt lengre tid enn planlagt på grunn av uforutsette ting, sier han uten å gå nærmere inn på hva slags problemer det er snakk om.

Han sier oppussingsarbeidet går sin gang, men ønsker ikke å gi noen ny tidsfrist for åpningen.

- Vi har planene klare, men vi sitter på mye annen eiendom også, så det har tatt litt tid.

Er i dialog med potensielle

- Har dere skaffet noen som skal drive stedet?

- Vi har funnet personer som er interressert og har vært i dialog med flere parter og har funnet to-tre potensielle drivere. Men jeg tviler på om vi klarer å åpne i løpet av sommeren. Den er jo i gang allerede.

- Venter dere til neste påske med å åpne da eller?

- Nei. Vi åpner så fort vi kan. Et sånt sted trenger litt etableringstid.

Tradisjonsmat

- Hva slags matkonsept satser dere på?

- Det er ikke klart ennå, men vi tenker tradisjonsmat, sånn det har vært der tidligere, sier Aakvaag.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken