Gravearbeid gir redusert framkommelighet på Kokkhaugen

SKAL GRAVE I MANGE MÅNEDER: Halden kommune legger nytt vann- og avløpsnett i Borgergata og E. Engebretsens gate på Kokkhaugen.

SKAL GRAVE I MANGE MÅNEDER: Halden kommune legger nytt vann- og avløpsnett i Borgergata og E. Engebretsens gate på Kokkhaugen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Kommunen setter i gang med de to siste gatene som mangler nytt vann og avløp.

DEL

​Tirsdag 5. juni starter siste fase i oppgraderingen av vann- og avløpsnettet på Kokkhaugen i Tistedal, skriver Halden kommune på nett.

– Det vil medføre redusert framkommelighet i området, men det vil gi nye rør og ny asfalt, opplyses det.

Topp moderne under bakken

Det er ikke mange år siden store deler av Kokkhaugen fikk vann- og avløpsnettet sanert. Borggata og E. Engebretsens gate gjenstår, og når arbeidet er ferdig, har hele Kokkhaugen fått vann og avløp adskilt og dermed et topp moderne rørsystem i bakken.

Arbeidet starter i krysset Borggata/Torpedalsveien tirsdag 5. juni. Det vil bli graving i hele Borggata, og dette forventes ferdigstilt i løpet av juni.

Les mer om prosjektet på Kokkhaugen på kommunens nettsider.

Siste gata tas til høsten

Etter sommerferien med oppstart tidlig i august, fortsetter anleggsarbeidet i E. Engebretsens gate. Arbeidet under bakken vil bli ferdig i løpet av høsten.

Det skal legges to asfaltlag i gatene etter at gravearbeidene er ferdig. Det første asfaltlaget blir lagt høsten 2018 mens det siste asfaltlaget legges våren 2019.

Arbeidet er en del av Halden kommunes omfattende innsats for å oppgradere vann- og avløpsnettet i kommunen.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags