Sarping dro ned buksene for å feire Liverpool-seieren - bortvist fra Fredrikstad

Artikkelen er over 1 år gammel

Sarpsborg-mann ble så glad da Liverpool omsider dro i land et trofé, at han dro ned buksene - på seg selv. I Halden har det vært en trafikkulykke.

DEL

Det sier Karianne Knutsen på politiets operasjonssentral. Hun forteller at hendelsen skjedde ved 23:30-tiden, og at mannen ble bortvist fra Fredrikstad sentrum.

Bilulykke

Rundt midnatt ble en bil påkjørt bakfra i Halden. Det var tre voksne og et barn involvert i ulykken. Barnet klagde over nakkesmerter og det ble, rutinemessig, opprettet politisak.

Urinering

Ved samme tid ble en kar i 20-årene bortvist for urinering på offentlig sted. Bare en halvtime tidligere fikk en kar førerkortet inndratt på Rolvsøyveien etter å ha kjørt 86 km/t i 60-sonen.

Politiets natt i Fredrikstad ble senere rundet av med en nok en bortvisning. Denne gang var det en kranglefant i 40-årene som måtte forlate sentrum.

Hjemme alene fest

De var neppe fornøyd, foreldrene til poden som fikk festen brutt opp av politiet etter klaging fra naboene. Ved 23-tiden ba politiet ungdommene dempe seg, men festen blusset senere opp igjen, og det ble blant annet laget en bulk i panseret på naboens bil.

I tillegg måtte en av festdeltagerne få tilsyn av ambulansepersonell, da vedkommende var overstadig beruset. Til slutt fikk festens "eier" varslet foreldrene og festen fikk sitt endelige punktum.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags