Charterturene til Tyrkia går som planlagt

STØTTET PRESIDENTEN: President Erdogans støttespillere blir spredt av militæret som skyter i luften på Taksimplassen i Istanbul natt til lørdag 16. juli.

STØTTET PRESIDENTEN: President Erdogans støttespillere blir spredt av militæret som skyter i luften på Taksimplassen i Istanbul natt til lørdag 16. juli. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Oslo (NTB): Charterturene til Tyrkia blir ikke kansellert, opplyser de største norske reisebyråene. Utenriksdepartementet endret reiserådet søndag.

Star Tour opplyser at det planlagte flyet fra Tromsø til Antalya i Tyrkia søndag kveld, går som normalt etter at UD oppdaterte sitt reiseråd tidligere på dagen.

Reisebyrået måtte kansellere turer til Tyrkia lørdag og hadde egentlig kansellert turen søndag fordi Utenriksdepartementet frarådet turer som ikke var strengt nødvendige.

– Ettersom UD nå har endret sitt reiseråd vil de som ønsker å reise til Tyrkia som planlagt i kveld få mulighet til det, sier kommunikasjonsansvarlig Nora Aspengren.

UD endret rådet søndag ettermiddag til å gjelde kun Ankara og Istanbul, unntatt i transittområder på flyplassene.

UD i Danmark og Sverige har også endret sine reiseråd og fraråder ikke lenger folk mot å dra til Tyrkia.

Apollo og Ving har også flere planlagte turer til Tyrkia neste uke, og de har heller ikke tenkt å kansellere reisene. De fleste turene går til turistbyene Antalya og Alanya.

UD opplyser til NTB at reiserådet blir vurdert fortløpende.(©NTB)

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.