Setter opp eget tog fra Trondheim til Tons of rock

ROCKETOG: Til sommeren stiller Tons of Rock med eget tog mellom Trondheim og Halden. - Festivalen starter ombord, og dette er et miljøvennligf alternativ, sier festivalsjef Svein Bjørge.

ROCKETOG: Til sommeren stiller Tons of Rock med eget tog mellom Trondheim og Halden. - Festivalen starter ombord, og dette er et miljøvennligf alternativ, sier festivalsjef Svein Bjørge.

Artikkelen er over 3 år gammel

Neste sommer vil Tons of Rock frakte festivaldeltakere med tog fra Trondheim til Halden.

DEL

– Festivalen tiltrekker seg et stort publikum fra hele Norge, men ifølge publikumsundersøkelser er det mange som kommer fra Trondheim og områder langs Dovrebanen. I år vil de kunne ta et eget tog til festivalen, sier festivalsjef Svein Bjørge.

Festivalstart på toget

– Vi er veldig fornøyd med å få til et samarbeid med NSB med et Tons of Rock Tog fra Trondheim–Halden. og med dette samarbeidet gir vi publikum en unik mulighet til å starte festivalen allerede i det de går på toget.

I tillegg er dette en miljøvennlig måte å reise til og fra festivalen, hvilket også er viktig for Tons of Rock. Dette blir moro. Nesten så jeg får lyst til å ta turen selv, sier Bjørge.

Blant landets største

Med Tons of Rock har rock- og metallpublikummet fått sin årlige samlingsplass.

På sine tre år har festivalen etablert seg som en av landets aller største og unike festivaler.

 I fjor gjestet 24.000 publikummere fra hele 31 nasjoner Halden for å delta på en av Europas mest hardtslående og enestående festivaler.

Stor opplevelse

– Vi synes det er tøft med et Tons of Rock Tog. «En togreise fra Trondheim til Halden kan i utgangspunktet føles lang. Men med festivalstemning om bord vil turen bli en stor opplevelse. Festivalen starter rett og slett på toget.

Togturen er også en fantastisk mulighet til å bli kjent med andre som skal til Tons of Rock i Halden. Med dette ønsker NSB å vise at vi selger opplevelser til våre gjester.

Dette vil bli en unik togreise, og NSB stiller også med skikkelig rocka konduktører, sier markedsansvarlig i NSB Terje Fossum.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags