Taxisjåfør ranet og utsatt for vold

Artikkelen er over 2 år gammel

En mann i 20-årene er pågrepet etter at en taxisjåfør ble ranet i Sarpsborg natt til lørdag.

DEL

(Fredriksstad Blad) Det var mellom klokken to og tre at politiet i Sarpsborg meldte at en drosjesjåfør hadde blitt ranet og utsatt for vold i Skolegata.

Taxisjåføren ble frastjålet en mobiltelefon og et kamera. I tillegg ble takstameteret i bilen ødelagt. Kort tid senere ble en mann i 20-årene pågrepet og innbrakt til arresten. Han vil bli avhørt i løpet av dagen.

Taxisjåføren ble slått flere ganger i ansiktet, men det er foreløpig uvisst om vedkommende er skadet.

Mange benyttet fri-fredagen til å ta seg en tur på byen i Østfold, og i flere av byene er det noen som har gått for langt.

Litt tidligere på natten kom det melding fra Fredrikstad der flere patruljer måtte rykke ut til en slåsskamp på et utested i sentrum. Politiet fikk raskt kontroll på de involverte. Det er uklart hva foranledningen til slåsskampen var, men flere av hissigproppene fikk beskjed om å holde seg borte fra sentrum resten av natten.

Klokken 04.05 ble en mann pågrepet etter at han nektet å lytte til politiet. Mannen ble innbrakt for ikke å etterkomme pålegg og for forulemping av politiet. Kranglefanten måtte tilbringe natten i arresten.

Også i Halden har det vært liv natt til lørdag. Ved ett tilfelle måtte politiet rykke ut etter meldinger om slåssing ved et utested i sentrum. Politipatruljen fikk raskt kontroll på to personer som var involvert i slåssingen.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags