Paul Horne hos politiets operasjonssentral sier til HA at det er god grunn til å mistenke at denne mannen står bak taggingen.

- Han er pågrepet for skadeverk, sier Horne.

Politiet har tatt mannen inn til avhør.

Les også: - Det er tragisk at de gjør dette

Roser politiet

Øivind Strøm sier til HA at han fikk tips om at taggeren var i gang igjen tirsdag ettermiddag.

- Jeg hev meg i bilen og ringte politiet med en gang. Da jeg kom til skateparken var det flere som snakket med taggeren. Politiet kom da jeg var på vei bort til ham. Politiet hev seg over gjerdet, sprang og fikk tatt han. Og det var ingen ungdom, sier Øivind Strøm.

- Nå er jeg veldig glad og lettet. Politiet reagerte kjapt, fortsetter Strøm og skryter av politiet.

Malingstuntet provoserte

Det var da Øivind Strøms sønn gjorde ham oppmerksom på hasj-grafittien på skaterampen ved skolestadion at han tok saken i egne hender og malte over "kunstverket".  Han la ut et bilde på sin facebookside og saken ble omtalt i media i går.

Strøm uttalte til HA i går:

– Som gammel breakdanser er jeg faktisk veldig glad i graffiti. Men, slik denne framsto, var den en ren reklameplakat for hasj. Jeg kjenner flere som har gått skikkelig i grus på grunn av narkotika, forteller Øivind Strøm.

Malejobben til Strøm har tydeligvis gjort kunstneren eller noen av hans fans forbanna. For i morges var skateparken nok en gang tagget ned med hasj og et forsøk på å skrive marihuana.

Strøm malte over taggingen igjen.

Taggeren var på plass på ettermiddagen. Og da kom blant andre også politiet og Strøm til stedet for å få en slutt på det.