McDonalds bekrefter - satser på enda en restaurant i Halden

MCDONALDS-TOMT: På denne tomta på Svinesundparken vil det bli bygget en McDonalds-restaurant en gang i framtiden. Foreløpig er det usikkert når.

MCDONALDS-TOMT: På denne tomta på Svinesundparken vil det bli bygget en McDonalds-restaurant en gang i framtiden. Foreløpig er det usikkert når. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Men foreløpig er det usikkert når du kan få kjøpt Big Mac og Quarter Pounder på Svinesundparken.

DEL

Den 1. april åpner Svinesund Transportsenter med blant annet fem spedisjonsfirmaer og et enormt truckdieselanlegg – det første i sitt slag i landet.

Ny Esso-stasjon

ESSO-STASJONEN: Rørlegger Bjørn Tveit hos Rørlegger F. Jørgensen legger bunnledninger til den nye Esso-stasjonen som nå skal bygges på Svinesundparken.

ESSO-STASJONEN: Rørlegger Bjørn Tveit hos Rørlegger F. Jørgensen legger bunnledninger til den nye Esso-stasjonen som nå skal bygges på Svinesundparken. Foto:

Nylig ble det også klart at det skal bygges en ny bensinstasjon på Svinesundparken. Det dreier seg om en Esso-stasjon med Deli De Luca-konseptet.

Den nye Esso-stasjonen skal åpne i begynnelsen av juni. I tilknytning til stasjonen blir det også en egen trucklounge – hvor sjåfører kan spise og slappe av. Her blir det også fasiliteter som dusj og toalett.

Hatt tomta i flere år

I framtiden vil Esso-stasjonen og Deli De Luca få et spisested som nærmeste nabo.

McDonalds sikret seg for flere år siden en tomt på Svinesundparken. Det dreier seg om en tomt på venstre siden av veien i det man kommer kjørende fra den nye rundkjøringen og inn på området hvor Svinesund Transportsenter ligger.

Les også: Klarer du å ramse opp alle serveringsstedene på Sydsiden?

Eier tomta

Per i dag er det ingenting som vitner om at en verdens største restaurantkjeder skal etablere seg der. Tomta som McDonalds eier ligger foreløpig helt urørt.

McDonalds har imidlertid ingen umiddelbare planer om å bygge på Svinesundparken.

– Det er ikke satt en konkret dato for når vi skal åpne McDonalds, men det kommer til å skje, sier Liv Siri Silseth som er real estate manager for McDonalds i Norge.

Bygger i Rygge

Fra før finnes det minst seks McDonalds-restauranter i Østfold.

McDonalds har også kjøpt tomt ved avkjøringen til flyplassen i Rygge, og planlegger å bygge en ny restaurant like ved den nye Cirkle K-stasjonen som nylig åpnet.

Restauranten i Rygge vil sysselsette om lag 50 personer, ifølge Moss Avis.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags