Stinkende søppelberg på Remmen

DET STINKER: Amanda Kristine Hansen og Jim - Alexander Berger Gundersenregarer og lurer på hvorfor søpla ikke blir fjernet.

DET STINKER: Amanda Kristine Hansen og Jim - Alexander Berger Gundersenregarer og lurer på hvorfor søpla ikke blir fjernet. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Søppelet hoper seg opp utenfor studenthyblene på Remmen.

DEL

Amanda Kristine Hansen og Jim – Alexander Berger Gundersen forteller søppelet pleier å bli tømt hver fredag.

– De kom ikke på fredag, opplyses det denne tirsdag ettermiddagen.

Beholdere under bakken

Søppelposene du ser på bildene er kun en brøkdel av alt som er kastet, for under asfalten her ved de 370 forholdsvis nye studentboligene ligger nedgravde søppelbeholdere. De er fulle.

UNDER BAKKEN: Under asfalten ligger det nedgravde søppelbeholdere. De er fulle.

UNDER BAKKEN: Under asfalten ligger det nedgravde søppelbeholdere. De er fulle. Foto:

Det stinker. Fluene koser seg. Det gjør ikke studentene.

– Og her skulle vi sittet og kost oss, kommer det ironisk fra studenter som er midt oppe i eksamensforberedelser og eksamener.

Andre på flyttefot

På denne tida er det også flere som forbereder utflytting av hybelen sin, da studietida snart er over. Da skal også kjøleskap og matskap tømmes.

– Det kommer gjerne ekstra søppel på den her tida av året, mener Amanda Kristine Hansen og Jim-Alexander Berger Gundersen.

Dette blir det ryddet opp i

Kommunalsjef Ulf Ellingsen i Halden kommune har undersøkt saken og snakket med Reno Norden som står for søppeltømmingen der.

FOR SMALT: Reno Norden hevder at søppelbilen ikke kommer fram på grunn av byggearbeidene ved høyskolen i bakgrunnen.

FOR SMALT: Reno Norden hevder at søppelbilen ikke kommer fram på grunn av byggearbeidene ved høyskolen i bakgrunnen. Foto:

– Reno Norden mener passasjen er for trang på grunn av byggearbeidene som pågår der. De har vært i dialog for å få flyttet kranene, men det har de ikke fått til.

– Hvis det ikke blir lagd en passasje så søppelbilen kommer fram, kommer vil til å ta den ekstrakostnaden. Søppelet hentes med en mindre bil hos dem eller oss enten nå i kveld (tirsdag red.bem) eller i morgen, sier Ulf Ellingsen.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken