Fra klokka ti på formiddagen søndag 12. november vil det foregå kontinuerlig spinning i sju timer fram til klokka fem, og alle som vil ha seg en bra spinningøkt i tillegg til å gi et beløp på 100 kroner per halvtime med spinning til barnekreftforeningen er velkomne.

– Vi er glade for at Spenst har sagt ja til å disponere spinningsalen sin til dette, og håper at så mange som mulig vil komme og støtte saken, sier Ann-Christin Eriksen og Kjersti Hansen Lundberg i Team Rynkeby.

Både for bedrifter og privatpersoner

De har allerede sendt ut mailer til flere bedrifter om de kunne tenke seg å sponse plasser for sine ansatte, men presiserer at arrangementet er åpent for alle. Det er heller ikke noe form for påmelding i forkant.

– Dette er åpent for alle, og man trenger verken å være medlem av Team Rynkeby eller Spenst for å delta. Man bare møter opp i løpet av dagen, og hopper av når man har lyst til det, forteller Ann-Christin Eriksen.

– Så håper vi også at bedriftene tar initiativ til å være med her. Nordea har allerede hengt seg på, så det er bare å bli med, oppfordrer hun.

Jobber med å få med kjente fjes

Kjersti Hansen Lundberg legger også til at timene ikke blir hardere enn at alt fra godt trente mosjonister til mindre trente kan være med.

– Man trenger ikke å være veldig godt trent for å være med. Det viktigste er at man støtter en god sak, sier hun.

I løpet av de sju timene vil det være flere forskjellige instruktører som leder spinningen. Både instruktører fra Spenst, men Team Rynkeby håper også å komme med noen overraskelser i form av kjente fjes.

– Vi jobber med å få på plass noen kjendiser som vil være med å bidra denne dagen. Haldens egen terrengsykkeldronning, Ingrid Bøe Jacobsen, har sagt ja til å stille opp, og vi er i dialog med flere, forteller Hansen Lundberg.

– Kan ikke si nei til en slik sak

Senterleder på Spenst sin avdeling på Høvleriet, Veronika Lund, er glad for å kunne bidra til barnekreftsaken.

– Det er jo en sak man ikke kan si nei til. Spenst ble forespurt om et lignende arrangement i fjor også, og vi har vært engasjert i flere aksjoner tidligere., sier hun.

– Det finnes 41 spinningsykler i salen, så det er godt med plass. Nå håper jeg at folk kommer neste søndag og spinner for en god sak, sier senterlederen.