HA får en liten omvisning på byggeplassen sammen med de ansatte. Gjennom store glassflater blir det panoramautsikt både over festning og fjord. Byggingen går etter planen.

– Det er meningen at vi skal flytte inn her 2. januar, forteller innehaver Anders Viken.

Et senter å være stolt av

Sammen med daglig leder Veronika Lund forteller han at de gjør dette som et løft for sine egne medlemmer.

– Helt ærlig så kunne vi nok driftet økonomisk bedre der vi er i dag, men jeg vil ha et senter å være stolt av. Dette blir et løft for alle medlemmene våre, og vi gjør det først og fremst for dem. Dessuten ser vi at det stilles strengere og strengere krav til forhold som ventilasjon og lignende, sier Viken.

Lund sier at målet er at de skal ta vare på den gode atmosfæren og miljøet også i de nye lokalene.

Mer synlig

– Dessuten vil de ansatte bli mer synlige fordi det ikke er så oppdelt som dagens lokaler med flere etasjer. Lokalene blir dessuten mer tilpasset våre og kundenes behov, for eksempel blir det lettere å tilpasse den ene treningssalen for yogatimer, kommenterer hun.

I tillegg til nye lokaler forteller Anders Viken at de investerer i nytt utstyr fra Life Fitness og Hammer Strenght for sju millioner kroner.

– Vi får det meste av fasiliteter og meget høy standard. Målet er å være Østfolds beste treningssenter, fastslår en fornøyd Viken.

Lokalene blir store (2300 m²) og åpne på en flate, men med en mesanin.

Se bilder:

Bildeserie

Spilte inn musikkvideo til låta "20 kilo ekstra" i Halden