Haldenser er sjef for «de smarteste» i Østfold

BYGGE VIDERE: – Vi skal bygge videre på vår unike kompetanse innen smart energi, smarte byer og digitale teknologier, samtidig som vi skal inneha en sentral posisjon i digitaliseringen og omstillingen av Norge, sier Ole Gabrielsen.

BYGGE VIDERE: – Vi skal bygge videre på vår unike kompetanse innen smart energi, smarte byer og digitale teknologier, samtidig som vi skal inneha en sentral posisjon i digitaliseringen og omstillingen av Norge, sier Ole Gabrielsen. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Styret i Smart Innovation Østfold har ansatt Ole Gabrielsen som ny administrerende direktør

DEL

Han har vært konstituert i selskapet siden juni og tiltrådde sin nye rolle den 1. september 2016.

– Vi er svært glade for å utnevne Ole som ny administrende direktør. Styret gjorde en grundig evaluering av mange sterke kandidater, og etter en nøye helhetsvurdering falt valget på Ole. Han har gjort en glimrende jobb, sier styreleder Benedicte Fasmer Waaler.

Gabrielsen tar over stillingen etter en annen haldenser, Knut H. H. Johansen, som forblir styremedlem i Smart Innovation Østfold og som innehar rollen som styreleder i NCE Smart Energy Markets.

– Vi skal bygge videre på vår unike kompetanse innen smart energi, smarte byer og digitale teknologier, samtidig som vi skal inneha en sentral posisjon i digitaliseringen og omstillingen av Norge. Det er spennende å få mulighet til å lede et selskap med så dyktige medarbeidere og som er i så sterk vekst som Smart Innovation Østfold, sier Gabrielsen i pressemeldingen.

Knut H.H. Johansen er veldig fornøyd med sin efterfølger:

– Ole har vist at han har kompetanse og evne til å løfte selskapet i en tid hvor vi er i stor utvikling og opplever økende vekst. Hans erfaring og kunnskap styrker Smart Innovation Østfold, sier tidligere administrerende direktør i Smart Innovation Østfold og styremedlem, Knut H. H. Johansen.

Fakta

Ole Gabrielsen har solid kompetanse innen forretningsutvikling, strategi og ledelse med blant annet erfaring som Director of Marketing & Sales for Saab Technologies Norway, Country Manager for Bonnier Business Forum og storkundeansvarlig i Proffice Management.

Gabrielsen startet i Smart Innovation Østfold i juli 2015, og har det siste året hatt det operative ansvaret for driften i selskapet som Chief Operating Officer (COO).

Han har også fungert som prosjektleder for næringsklyngen NCE Smart Energy Markets, som ledes av Smart Innovation Østfold.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken