Går av som toppleder på Remmen

GIR SEG: Ole Gabrielsen gir seg som administrerende direktør i Smart Innovation Norway og går inn i en ny stilling som direktør for samfunnskontakt og forretningsutvikling.

GIR SEG: Ole Gabrielsen gir seg som administrerende direktør i Smart Innovation Norway og går inn i en ny stilling som direktør for samfunnskontakt og forretningsutvikling. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Ole Gabrielsen gir seg som administrerende direktør i Smart Innovation Norway og går over i en ny stilling i selskapet.

DEL

Tor Ø. Frydenberg er inntil videre konstituert som ny admin istrerende direktør, opplyser selskapet i en pressemelding.

- En fantastisk tid

– Jeg har hatt en fantastisk tid i rollen som administrerende direktør.

 Smart Innovation Norway har hatt en enorm utvikling, men nå går selskapet inn i en ny fase.

Da kjente jeg at den motivasjonen og lidenskapen som kreves ikke lenger er til stede.

Derfor mener jeg det er riktig og viktig å tre til siden slik at selskapet får den topplederen det fortjener, sier Ole Gabrielsen.

Trer inn i ny rolle

Under selskapets styremøte i mars informerte Gabrielsen om at han ønsket å trekke seg som administrerende direktør for selskapet.

– Rollen har utviklet seg til noe annet enn hva den var. Endrede forutsetninger, overordnet strategi for selskapet og arbeidsmengde er viktige argumenter for avgjørelsen.

Det er rett og slett ikke bærekraftig for min egen situasjon i forhold til arbeidsmengde, familieliv og arbeidsglede, forklarer Gabrielsen.

Han startet i stillingen i 2015 og trer nå inn i en ny stilling som direktør for samfunnskontakt og forretningsutvikling.

Tar midlertidig ansvar

Selskapets styre har konstituert Tor Ø. Frydenberg som administrerende direktør for Smart Innovation Norway, med virkning fra i dag.

– Når Ole har bestemt seg for å gå over i en annen stilling, er jeg glad for at Tor Frydenberg har sagt seg villig til å fungere som administrerende direktør.

Jeg er helt trygg på at det er en god løsning, sier styremedlem i selskapet, Knut H.H. Johansen.

Frydenberg har til nå fungert som seniorrådgiver i selskapet, og har bred ledererfaring bak seg. Blant annet som administrerende direktør i Ericsson Norge fra 1999 til 2010.

– Jeg vil takke styret for tilliten og ser fram til å videreføre den gode utviklingen til selskapet, kommenterer Frydenberg.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken