Slått ned på russetreffet

Det er mye hjelpemannskap og sikkerhetsfolk til stede på russetreffet. I natt måtte de ta vare på en russ som ble slått ned.

Det er mye hjelpemannskap og sikkerhetsfolk til stede på russetreffet. I natt måtte de ta vare på en russ som ble slått ned. Foto:

Artikkelen er over 6 år gammel

6.000 feststemte russ til tross, første natt på russetreffet i Fredriksten festning forløp uten store, dramatiske hendelser. Med unntak av en knekt nese.

DEL

Unntaket var en russ som ble tildelt slag i ansiktet og fikk knekt nese. Det var vitner til hendelsen og forholdet er anmeldt, opplyser Østfold politidistrikt på Twitter.

Oljesøl fra russebuss

En annen svært beruset russ ble innbrakt fra Fredriksten festning. Vedkommende hadde problemer med å ta vare på seg selv.

I tillegg rykket Halden brannvesen sent i går kveld ut til festningen på grunn av oljesøl fra en russebuss.

Fornøyd arrangør

Da HA snakket med arrangør Lasse Kjøniksen sent i går kveld, var han strålende fornøyd med russetreffet så langt.

- Allerede er vi ti reiser bedre enn Tryvann. Det vi leverer er milevis unna. Målet vårt er at dette skal gjentas neste år, sa han.

90 kroner for en potet

- HA har snakket med flere russ som reagerer på prisen på bakt potet og kebab. De betaler 90 kroner for en bakt potet?

- Dette er priser alle landstreff kjører. Her er det leid inn profesjonelle aktører som klarer å banke ut maten. De bruker runde priser for å få flyt. De klarer å levere 300 poteter i timen og har seks til åtte mann i jobb, svarer Lasse Kjønigsen - og mener prisnivået er forsvarlig.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken