Etterlyser eieren til denne skilpadda

ETTERLYSNING: Pappa Raymond Rønning håper han finner eieren til skilpadda via Facebook og HA. – Jeg trodde sønnen min tulla da han sa at han hadde funnet en skilpadde i gården, innrømmer han.

ETTERLYSNING: Pappa Raymond Rønning håper han finner eieren til skilpadda via Facebook og HA. – Jeg trodde sønnen min tulla da han sa at han hadde funnet en skilpadde i gården, innrømmer han. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Lucas Leander (4,5) fant en skilpadde på gårdsplassen og håper at eieren melder seg.

DEL

Fredag ettermiddag fant fire år gamle Lucas Leander en skilpadde ute på grusen ved familiens bil.

Han og pappa Raymond Rønning har tatt hånd om det lille dyret inntil videre, men de håper at eieren skal lese HA og ta kontakt.

– Ta kontakt med oss

Hvis du vet noe om denne skilpadden, så kan du kontakte Rønning på Facebook eller på telefon 47718050 (telefonnummer er lagt ut etter avtale med Rønning).

I kommentarfeltet under etterlysningen som ligger ute, er det flere som har tagget andre skilpaddeeiere. Og det er også en som tilbyr seg å overta skilpadden dersom eieren ikke melder seg.

– Jeg håper vi finner rett eier. Det verste som kan skje, er at jeg gir den bort til noen som gir seg ut for å være eieren, og så kommer den rette eieren etterpå og gjør krav på den, sier Rønning.

Zoo-Hjørnet på Rolvsøy kunne også ta imot den lille skapningen.

NYTT HJEM: Lucas Leander (4,5) fant en skilpadde på gårdsplassen hjemme i Forstrøms vei. Nå håper han og pappa Raymond Rønning at eieren melder seg. Enn så lenge har de gjort det så bekvemt som mulig for skilpadda i nytt bur.

NYTT HJEM: Lucas Leander (4,5) fant en skilpadde på gårdsplassen hjemme i Forstrøms vei. Nå håper han og pappa Raymond Rønning at eieren melder seg. Enn så lenge har de gjort det så bekvemt som mulig for skilpadda i nytt bur. Foto:

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags