Sirianne vant kampen: – Jeg er veldig lettet!

HJEMME: Kim, Gunvor (4) og Sirianne Victoria Parton Maurdal er glade for avgjørelsen.

HJEMME: Kim, Gunvor (4) og Sirianne Victoria Parton Maurdal er glade for avgjørelsen. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Sparebank 1 Forsikring betaler likevel ut forsikringssummen til hjernekraftrammede Sirianne Victoria Parton Maurdal.

DEL

– Vi er veldig lettet! Forteller Sirianne Victoria Parton Mardal som fikk telefon fra Sparebank 1 Forsikring torsdag om at hun likevel er berettiget til å få utbetalt 500.000 kroner etter at hun er rammet av ondartet kreft.

– Har fått nye opplysninger

Denne uka fortalte Halden Arbeiderblad historien til hjernekreftrammede Sirianne Victoria Parton Maurdal som ble nektet erstatning fra forsikringsselskapet som følge av at hun hadde meldt inn kravet for sent.

Sirianne trodde lenge at svulsten var godartet og at hun derfor ikke hadde krav på erstatning, og det var først da det ble oppdaget at svulsten hadde begynt å vokse igjen, at hun forsto at den var ondartet.

GRUNNLAG: - Vi har fått grunnlag for å snu i saken, sier Kristin Vetlesen som er kommunikasjonsdirektør i Sparebank 1 Forsikring.

GRUNNLAG: - Vi har fått grunnlag for å snu i saken, sier Kristin Vetlesen som er kommunikasjonsdirektør i Sparebank 1 Forsikring. Foto:

Nå har forsikringsselskapet snudd, etter at saken ble klaget inn for Finansklagenemnda.

– Vi fikk en henvendelse fra Finansklagenemnda 14. februar etter at kunden hadde sendt sin klage dit. Med den lå det nye opplysninger, som ga oss grunnlag for å snu i saken. Vi ventet på den endelige konklusjonen fra vår reassurandør. Den mottok vi onsdag, med en uttalelse som stemmer overens med vår vurdering. Vi er glade for at vi i dag har kunnet utbetale erstatning til Sirianne, noe vi også har informert henne om. Nå ønsker vi henne lykke til med den videre behandlingen, sier Kristin Vetleseter som er kommunikasjonsdirektør i Sparebank 1 Forsikring, til Halden Arbeiderblad.

– Gir oss mer ro

Hjemme i stua hos familien Maurdal blir nyheten tatt imot med stor lettelse.

– Vi er veldig glade for at vi er blitt trodd og at selskapet nå har snudd. Dette er penger som kommer veldig godt med for oss i tiden framover, og ikke minst er avgjørelsen viktig fordi det gir oss mer ro, sier Sirianne Victoria Parton Maurdal.

Hun har som HA skrev tidligere i uka, fått beskjed om at svulsten ikke vil forsvinne, men at det knytter seg stor usikkerhet til når den kommer tilbake. Derfor er det viktig for henne å bruke tid sammen med familien.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags