Et publikum som bestod av tre/ fjerdedeler kvinner, som muligens hadde blitt lokket av Roséns løfte om å hylle kvinnene på 8. mars.

Om Roséns blanding av stand-up-show, vintesting, rockshow og skrøning ville ha passert kvinnegruppa Ottars nåløye, er vel heller tvilsomt.

Rock'n'roll

Rosén entret scenen til høylydt rock´n´roll fra sitt medbrakte band, en duo han stadig insisterte på var italienere, og helt innledningsvis fremstod han som en gjenoppstanden John Belushi, bluesbrotheren som sa takk for seg i 1982, etter å smakt på en speedball for mye (en blanding av kokain og heroin).

Men det øyeblikket Alex Rosén grep mikrofonen, og slapp sløs sin patenterte gapskratt, var det ingen tvil om at publikum satt foran den alltid livs levende rabulisten som i godt over tyve år har frarøvetTV-sjefer nattesøvnen.

Utrolig, men sant

Det mest utrolige ved Alex Roséns liv og virke, er at han stort sett snakker sant. Han har faktisk vært i de halsbrekkende situasjonene har forteller om.

Han har, helt sikkert, fått sparken av NRK fire ganger, og han har, like sikkert, blitt arrestert i ti uland.

Lørdag ga han til beste ville historier fra sin noe amputerte TV-serie, «Nordmenn som har gjort det dårlig i utlandet», med spesiell vekt på den norske pornoskuespilleren Sascha Gabor og Erling Lorentzen (Prinsesse Ragnild lett kontroversielle ektemann) og sine eventyr sammen med Jarle Andøy på seilbåten Berserk. Innimellom sang han sanger fra musikkens mest patosfylte hylle, inkludert James Bond-temaet «You only live twice» og Elvis showstopper på 70-tallet,«American Trilogy».

Sistnevnte dedikert til Haldens og verdens damer på dagen!