På sin egen facebookside skriver Sebastian Engh: - Jeg vil gjerne være med å støtte en gruppe som har satt i gang hjelp til  Karla Siverts og hennes familie. For å kunne gi sin gode venn og kokkekollega Karla Siverts en behandling mot kreften, som gir håp om bedring.

- Hva som helst

- Jeg vil med dette auksjonere bort meg selv. Jeg kan lage mat til deg, dere eller deres familie. Det være seg en foretningsmiddag, gjestekokk på noe arrangement , kick off party, eller jeg kan sette sammen et matkurs for en gruppe.
Hva som helst dere tenker en kokk, meg, kan gjøre.


- Høyeste bud går til kassa for Karla. Auksjonen gjelder til tirsdag kl 18.00, og jeg kan være din kokk for en dag. Gjelder til 1. mai neste år.
Gi meg bud på innboks, skriver Sebastian Engh.

13.000 kroner

- Jeg la det ut på facebook torsdag denne uka. Det første budet på 10.000 kroner kom inn etter noen minutter. Det siste som har kommet inn nå ligger på 13.000 kroner, sier Sebastian Engh til HA.

Auksjonen avsluttes tirsdag 10. mai.

- Det minste jeg kan gjøre

- Dette er det minste jeg kan gjøre. Jeg gir bort en dag av mitt liv, sier Engh om at han auksjonerer bort seg selv.

- Hun har stilt opp for meg og er god på både innsiden og utsiden. Hun er et forbilde for meg, sier Curtisen-kokken og Siverts.

Karla Siverts er kjøkkensjef på Smalhans i Oslo. Hun ble nylig kåret til Årets bondelagskokk.

Kreft

Den åpne gruppa for Karla og håpet på facebook forteller hva Karla Siverts og familien gjennomgår. Karla Siverts har kreft, og kreften har spredd seg.

Kreften ble oppdaget under et keisersnitt i desember 2013.

- Det som skulle være livets lykkeligste tid fikk brått en skyggeside. Legene oppdaget ved en tilfeldighet at Karla hadde kreft. Nå har Karla levd i 2,5år med kreften og har vært åpen om sykdommens opp og nedturer. Den siste tiden har det vært mange nedturer. Sykdommen blir mer inngripende og Karla er mer sliten enn før. Så langt har behandlingene feilet, kreften har spredd seg til buken og svulstene langs aorta kan ikke opereres eller stråles bort, skriver de.

Immunterapi

- Karla har nå fått beskjed om spredning til lungene, og vi er nå ved et punkt der det offentlige helsevesenet ikke har mer å tilby henne. For Karla er immunterapi et siste håp om at hun skal forlenge livet litt til.

Dette vil i følge gruppa koste rundt 800.000 kroner.