Overstadig beruset mann sovnet på parkeringsplass

Artikkelen er over 3 år gammel

Narkotika, våpen og generelt mye fyll preget Østfold-byene natt til søndag.

DEL

(Fredriksstad Blad) For mens natt til lørdag var av det rolige slaget, fikk politiet langt mer å gjøre natt til søndag. Politiet har loggført en rekke hendelser der våpen, narkotika og bortvisninger er noen av stikkordene.

– En ganske hektisk vakt med mye fyll i Østfold-byene, konkluderer operasjonsleder Terje Norang.

Mange hendelser

Her er politiets loggførte hendelser i Østfold natt til søndag.

23.24: Litt før midnatt ble en mann i 30-årene undersøkt i Fredrikstad. Mannen var i besittelse av mindre mengder narkotika, samt en kniv. Han kan forvente seg en reaksjon fra politiet.

00.16: Litt over midnatt måtte politiet i Moss rykke ut til et utested i sentrum. En overstadig beruset mann hadde blitt bortvist fra stedet av vaktene, men var ikke særlig lysten på å dra hjem. Etter en prat med politiet, kom mannen til fornuft – og han slipper dermed videre reaksjoner.

01.17: Klokken kvart over ett måtte politiet i Fredrikstad ta hånd om en beruset mann ved et av utestedene i sentrum. Mannen, som var i slutten av tenårene, oppførte seg ufint og kranglet med både dørvakter og politi. Etter en stund roet situasjonen seg, og personen ble bortvist fra sentrum. Noe senere ble mannen igjen påtruffet i sentrum, og han blir anmeldt for å ikke ha etterkommet pålegget fra patruljen.

01.28: Rundt klokken halv to måtte politiet i Sarpsborg rykke ut etter meldinger om slåssing i sentrum. Da patruljen kom frem viste det seg at det var to voksne menn som hadde en høylytt krangel. – Ingen voldsutøvelse, melder politiets operasjonsleder.

La seg til å sove

01.30: Politiet måtte også ta hånd om en meget beruset mann som hadde lagt seg til å sove bak en bil på en parkeringsplass. Med temperaturer ned mot 6-7 minusgrader, valgte politibetjentene å ta med seg personen. Mannen i slutten av 40-årene fikk overnatte i drukkenskapsarresten, noe som trolig var langt bedre enn på parkeringsplassen.

01.39: Igjen måtte politiet i Fredrikstad rykke ut til et av byens utesteder. En beruset mann i 20-årene ble etter hvert bortvist fra sentrum etter å ha kranglet med dørvaktene inne på utestedet.

01.50: En tissetrengt haldenser i 30-årene klarte ikke å holde seg til han fant et toalett. Dessverre for mannen ble han oppdaget av politipatruljen, og kan nå vente seg et forelegg for urinering på offentlig sted.

Etterlyst mann pågrepet

I Halden ble også en etterlyst mann i slutten av 20-årene pågrepet for ikke å ha møtt til soning av en kortere dom.

02.08: Igjen var Fredrikstad stedet for kranglete og berusede menn. To personer i 20-årene ble bortvist fra sentrum etter å ha oppført seg ufint.

02.10: Politiet stanset en mann i slutten av 30-årene i sentrum. Mannen mistenkes for påvirket kjøring og ved nærmere undersøkelser viste det seg at han var i besittelse av mindre mengde narkotika. Mannen hadde heller ikke gyldig førerkort, og kan forvente seg en anmeldelse fra lovens lange arm.

03.24: I alt fem personer, alle menn i 20-årene, bortvises fra Fredrikstad sentrum etter tilløp til slåsskamp utenfor et spisested.

03.43: Nattens siste hendelse skjedde også i Fredrikstad. En mann i 20-årene ble stanset etter mistanke om kjøring i påvirket tilstand. Mannen var heller ikke i besittelse av førerkort. Nødvendige prøver ble tatt, opplyser politiet på Twitter.

Operasjonsleder Norang karakteriserer kvelden og natten som en typisk natt på byen.

– Det var mange hendelser, men heldigvis ingen av det alvorlige slaget. Kun én person måtte overnatte i arresten, og han hadde strengt tatt ikke gjort mer enn å sove på en parkeringsplass, sier Norang.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags