Torsdag kom bilene, som ble lagt ut til salg i september i fjor. 1927 eksemplarer av en spesiell utstyrsversjon av Volvos nye SUV skulle selges verden over. XC90 ett «konsept» og Volvo sine modeller et stort steg inn i framtida.

Kjøpte på impuls

Sammen med ti andre sikret Steinar Levernes seg et eksemplar hos Jensen & Scheele Bil. Torsdag kunne han hente bilen. Det eneste han har sett av bilen er en visning i Oslo og bilder.

– Jeg har vært spent på å få se og motta den. Bilen viker å være en flott, stor, romslig og solid bil. Jeg tenker sikkerhet i valg av bil. Håper at jeg forstår all elektronikken og at den virker. Nå skal det bli spennende å få prøvd bilen på veien, sa Levernes etter en instruksjon hos Jensen & Scheele.

Mannen fra Rakkestad hadde ingen planer om å kjøpe ny bil i fjor høst.

Hadde akkurat kjøpt ny Volvo, så ringte Roger Jensen. . .

– Roger Jensen ringte meg og sa at «First Edition»-utgaven var noe for meg. Jeg svarte at jeg akkurat hadde kjøpt en ny Volvo hos Jensen & Scheele. Roger tilla at bilen var spesiell og at jeg måtte bestemme meg fort. Da ble det sånn, forteller Steinar Levernes og tillegger:

– Jeg er en impulshandler.

Fornøyd Volvo-eier

I etterkant har sønnen og svigersønnen kjøpt henholdsvis en «vanlig» Volvo XC90 og en Volvo XC60.

– Familien har kjøpt tre biler på kort tid, opplyser Levernes.

Ti Volvoer siden 1997

Det er hans tiende Volvo siden 1997.

– Jeg tar en telefon eller tur til Halden når jeg skal kjøpe bil. I løpet av seks eller sju bilkjøp her på Sørlifeltet, har jeg fått tillit til Jensen & Scheele. Her har de erfaring og følger opp. Blant annet henter de bilen hjemme i Rakkestad for å foreta service og kjører den tilbake, sier Steinar Levernes som fram til torsdag kjørte Volvo XC60.