HAs redaktør skal lede torsdagens «Pub og Politikk» på Siste Reis

DEBATTLEDER: Det er HAs redaktør Hans-Petter Kjøge som skal lede torsdagens "Pub og Politikk" på Siste Reis.

DEBATTLEDER: Det er HAs redaktør Hans-Petter Kjøge som skal lede torsdagens "Pub og Politikk" på Siste Reis. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Forrige uke ble tidenes første «Pub og Politikk» arrangert med stor suksess på Siste Reis. Torsdag skal fem nye partier i ilden.

DEL

Torsdag gikk første utgave av «Pub og Politikk» av stabelen på Siste Reis, og ifølge innehaver Carl-Emil Molin ble det en stor suksess.

God stemning

– Jeg syns det var opplysende og informativt, samt veldig god styring. Det var stappfullt i lokalet, og det var akkurat slikt vi så det for oss det da vi bestemte oss for å arrangere et politisk arrangement på Siste Reis, sier Molin til HA, som håper at torsdagens debatt blir like vellykket.

– Det var god spredning blant partiene, samtidig som det var uformelt og hyggelig stemning under hele seansen. Det var mange som ble sittende igjen etter arrangementet for å diskutere politikk, og det sosiale i etterkant var noe av det jeg satt mest pris på.

– Jeg håper det blir like god stemning på torsdag, sier Molin forventningsfullt.

Kjøge skal lede debatten

Torsdagens debatt skal ledes av HAs redaktør Hans Petter Kjøge, og selv om han har ledet mange politiske debatter i Halden i løpet av sine ti år som redaktør for HA, sier han at det er første gang han er med på noe slikt på en pub.

– Jeg tror det blir kjempegøy. Man kommer mye nærmere publikum enn i en tradisjonell debatt, og jeg håper at publikum er aktive og kommer med mange relevante spørsmål til panelet, sier Kjøge, som røper at han allerede har gjort seg opp noen tanker om hvilke tema som skal opp til diskusjon.

– Ettersom debatten er på en pub og både KRF og FRP skal sitte i panelet, vil det være naturlig at vi blant annet diskutere alkoholpolitikken og skjenketider i Halden, røper han.

Sendes på HA-TV

Torsdagens «Pub og Politikk» starter kl. 18.00 og vil bli sendt på HA-TV.

Panelet vil bestå av følgende deltakere:

  • Frode Bilsbak, KRF
  • Henrik Rød, FRP
  • Per Kristian Dahl, PP
  • Joakim Karlsen, V
  • Fridtjof Dahlen SV
Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken