Gå til sidens hovedinnhold

Prebz og Dennis kommer til Halden

Artikkelen er over 3 år gammel

Prebz og Dennis lanserer sitt første liveshow og kommer til Halden.

– Med over 167 millioner klikk på sin YouTube-kanal har Preben Fjell og Dennis Vareide bygget opp Norges største norsktalende YouTube-kanal, melder Martin Gundersen i Brygga kultursal.

The Show

Gundersen ønsker velkommen til turnéåpning den 20. januar med The Show.

– Etter å ha reist rundt for å møte fans over hele landet, lanserer Prebz og Dennis sitt første helaftens liveshow. Prebz og Dennis har de siste årene reist fjell og fjord for å hilse på fans, og nå vil de ta det hele til neste steg; med et live humorshow i ekte Prebz og Dennis stil. Publikum vil få være med på challenges, live gaming og mye annet sprell som man kan kjenne igjen fra Youtube-kanalen til Prebz og Dennis, lokker lederen i kultursalen.

Årets Youtubekanal

YouTubekanalen deres er basert på vennskapelig humor, spill og sketsjer. Siden 2012 har guttene vært pionerer på plattformen med nærmest daglige oppdateringer. 

Prebz og Dennis vant «Årets Youtubekanal» og «Årets Video» på Gullsnutten 2015, samt «Årets Medienavn». I 2016 vant de for andre gang «Årets video», og i 2017 tok de med seg prisen for «Årets Øyeblikk» på Gullsnutten. 

Guttene har blitt store navn man kjenner igjen på YouTube, men de har også opptredener på TV og i sin egen kinofilm «Prebz og Dennis the movie». Den kom på kino i august 2017.

Få en smakebit her

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.