Her er nattens politilogg: Ble sendt i arresten etter å ha slått ned person på utested

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

(Fredriksstad Blad) Det har vært en travel natt for politiet i Østfold. I Storgata i Fredrikstad fikk politiet melding kvart på tre om en person som hadde slått til en annen på et utested. En mann i 20-årene ble kjørt til arresten og anmeldt for forholdet. En snau time senere måtte politiet bortvise to menn fra Fredrikstad sentrum, fordi de var for fulle.

Mye fyll i natt

Det har generelt vært mye fyll i Østfold i natt. Klokken to ble en mann bortvist fra Sarpsborg sentrum på grunn av beruselse, og på samme tid og av samme grunn ble en mann bortvist fra Halden sentrum.

Klokken ti på tolv ble en mann bortvist fra Askim sentrum da også han var for full og ikke klarte å oppføre seg. Også fra Mysen sentrum ble en mann bortvist på grunn av beruselse. Da var klokken 01.40.

I Halden, klokken halv to i natt, ble en mann i 30-årene anmeldt for besittelse av narkotika. I samme by ble det meldt om slåsskamp ved en privatbolig klokken tre.

– Gjerningspersonene borte da vi kom frem til stedet. Mann i 30 årene kjørt til Kalnes med mindre skader. Forholdet er anmeldt og spor sikret, skriver politiet på Twitter.

Mange klager på russen

Klokken ti på tre, i Skjebergveien i Sarpsborg, ble en mann i 20-årene anmeldt av politiet for å ha oppgitt uriktig personalia til patruljen

Litt tidligere på kvelden, klokken halv to, måtte politiet bistå en mann i 40-årene med å forlate et sted i Kulåsgata, der han var uønsket.

Til sist melder Øst politidistrikt at det i hele distriktet har vært en rekke klager på støy fra russen i i natt.

– Ikke vært kapasitet til å følge opp alle på grunn av andre gjøremål, skriver de.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags