(Fredriksstad Blad)

Østfold-politiet kan melde om en ganske typisk natt til søndag med mye håndtering av fyll. Her har du politiloggen:

Fredrikstad:

23.29:

I Fredrikstad stanset UP en bil hvor fører ikke har gyldig førerkort. Føreren fremsto også som ruset. Nødvendige prøver skal være tatt og føreren er nå anmeldt.

00.29:

Beruset mann i slutten av 30 årene innbrakt fra Fredrikstad sentrum. Lagde bråk ved et utested, melder politiet på Twitter..

00.35:
Like etter halv ett ble fire personer bortvist fra Fredrikstad sentrum. Firerbanden skal ha sneket seg inn på et utested via en nødutgang. Noe som var lite populært hos politiet og vaktene på stedet.

01.41:

En Mann i 30-årene ble bortvist fra Fredrikstad sentrum. Skal ha vært beruset og oppført seg kranglete.

03.16: Politiet i Fredrikstad forsøkte å bortvise en person fra sentrum da han var full og kranglete. Personen ga tydelig uttrykk for at han ikke ville etterkomme pålegget. Innbrakt til arrest og forholdet er anmeldt, melder politiet på Twitter.

Sarpsborg:

00.48:

Mann i slutten av 20-årene ble like før klokken ett bortvist fra Sarpsborg sentrum. Mannen skal ha vært beruset og lagde problemer ved et utested i byen.

01.34:

Politiet anmelder en mann for ordensforstyrrelse etter å i beruset tilstand ha lagd bråk ved et utested i Sarpsborg sentrum. Mannen ble innbrakt til arrest.

Moss:

23.31:

Bil målt til 142 km/t på E6 Nøkkeland. Fører har ikke gyldig førerkort og fremsto som ruset. Prøver tatt og mistenkte anmeldt.Bil målt til 142 km/t på E6 Nøkkeland. Fører har ikke gyldig førerkort og fremsto som ruset. Prøver tatt og mistenkte anmeldt.

02.44

To menn bortvist fra Moss sentrum etter å ha kranglet ved et utested. Politiet traff på duoen en halvtime senere, fremdeles i sentrum. Anmeldes for å ikke etterkomme politiets pålegg.

Halden:

00.47:

Mann i 50 årene stanset i utlendingskontroll på Svinesund. Hadde ikke gyldig førerkort og ble derfor anmeldt.