Politiloggen: Slåsskamp og flere bortvisninger i natt

Artikkelen er over 1 år gammel

Full og kranglete mann i 20-årene ble innbrakt til arresten i Halden.

DEL

[Fredriksstad Blad] Politiet har hatt litt å drive med i Østfold natt til søndag.

Like før midnatt ble det meldt om en ulykke i Torsnesveien i Fredrikstad. Bilen skal ha sklidd ut av veibanen. Det var kun fører i bilen og vedkommende ble kjørt til legevakten for en sjekk.

Litt over midnatt ble så en mann i 50-årene stanset av UP i Sarpsborg. Han hadde ikke gyldig førerkort og ble anmeldt.

Anmeldt for råkjøring

I Tuneveien i samme kommune gjennomførte politiet laserkontroll. Klokken 00.30 ble det meldt om åtte forenklede forelegg for hastighet. En person ble anmeldt og mistet førerkortet etter å ha kjørt i 77 km/t i 50-sonen.

Kvart på ett i natt ble det meldt om amper stemning i Storgata i Fredrikstad. Politiet bortviste to personer fra sentrum.

Klokken ti på ett ble en mann anmeldt for kjøring i påvirket tilstand i Osloveien i Askim.

Kvart over ett ble en mann i 20-årene innbrakt til arresten i Halden. Han skal ha vært meget full og kranglete, og neket å oppgi personalia til politiet.

Uprovosert vold

Klokken tre i natt ble to menn i 20-årene pågrepet etter at de slo og sparket til en annen mann ved Moss kino. Personen som ble slått ble tatt hånd om av ambulanse på stedet. Hendelsen fremstår ifølge politiet som uprovosert vold.

I samme by ble det klokken kvart over tre meldt at en mann i 40-årene er bortvist fra sentrum. Han var beruset og til sjenanse for andre inne på et spisested.

Til slutt ble det meldt om amper stemning og slåsskamp mellom tre personer i Fredrikstad klokken 03.30 i natt. De tre ble bortvist fra Fredrikstad sentrum og blir anmeldt for ordensforstyrrelser.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags