Politiloggen: Dette skjedde i Østfold i natt

Artikkelen er over 1 år gammel

Flere personer ble bortvist fra Halden sentrum.

DEL

[Fredriksstad Blad] Klokken 02.38 natt til lørdag stanset utrykningspolitiet en bil på Gressvik i Fredrikstad hvor fører blåste til over lovlig verdi. Det mistenkes også bruk av narkotika.

– Mannen, som er i 20-årene, blir fremstilt for blodprøve. Førerkort beslaglegges, skriver operasjonsleder i loggen.

Ble bortvist, men kom tilbake

Samtidig meldes det at en mann i 30-årene er innbrakt i arresten. Han laget bråk på et utested i Fredrikstad og nektet å etterkomme pålegg fra politiet.

Operasjonsleder Tom Sandberg forteller til Fredriksstad Blad at også to personer i 20-årene ble bortvist fra Fredrikstad sentrum i natt, rundt klokken 01.

– De hadde aggressiv atferd. Den ene ble også anmeldt for besittelse av mindre mengder hasj, forteller Sandberg.

Litt senere, klokken 01.19, var en av de to som ble bortvist tilbake i sentrum. Han ble da tatt hånd om ved utestedet Alibi og sendt i arresten.

Bråk i flere Østfold-byer

Også i Sarpsborg ble en mann innbrakt til arresten i natt etter bråk ved et utsted. Mannen i 20-årene er blitt anmeldt for blant annet trusler.

I Halden ble det meldt om amper stemning i sentrum litt før klokken 03. Politiet bortviste flere personer. To personer ble anmeldt for ordensforstyrrelser.

Litt over klokken seks søndag morgen blir det meldt om en ulykke i Peer Gynts vei i Moss. En bil med en person havnet på taket. Det meldes at det ikke ble personskader.

– Politiet mistenker fører for å være ruspåvirket. Blir fremstilt for blodprøve. Fører er en kvinne i 20-årene, opplyser operasjonslederen.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags