Høyt smell over Halden

Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Natt til lørdag melder operasjonsleder i politiet, Terje Marstad, om ulike men få hendelser som preget bylivet i Halden.

DEL

Natten har vært preget av noen ordensforstyrrelser, og bortvisninger i Halden.

02:20 Kom de første telefonene fra ulike haldensere som bodde i ulike bydeler, dette dreide seg om et høyt smell beboere mente forstyrret nattesøvnen.

Politiet rykket raskt ut med to patruljer, hvorav den ene var hundepatrulje.

Patruljen har gjort ulike undersøkelser på stedet, men de har ikke klart å finne årsak til det høye smellet.

– Vi har sjekket opp nærliggende anlegg om smellet kunne komme derifra, men det har vært normal aktivitet på stedet, opplyser Terje Marstad til Halden Arbeiderblad.

Politiet ved heller ikke nøyaktig sted for smellet, men det blir opprettet sak, og politiet fortsetter med undersøkelser.

– Om det høres smell eller om beboere i området hører eller ser noe mistenksomt, ta kontakt med politiet, sier Terje Marstad videre.

Hendelser i Halden i natt:

På et utested i Halden sentrum er det en gutt på 17 år som har prøvd seg med falsk-ID. Kortet ble tatt i beslag av politiet på stedet, og gutten blir anmeldt for dette.

– Ungdom under 18 år tenker ikke på konsekvenser dette medfører, det kan være med på å ødelegge fremtiden, de tenker seg rett og slett ikke om, vi advarer på det sterkeste og gjøre det samme, sier operasjonsleder Terje Marstad.

00:50 I sentrum blir to menn bortvist. Det er en mann i 30- årene samt en yngre mann. Den yngste blir kjørt hjem av patruljen på stedet. Årsaken til bortvisningen var at mennene yppet seg med hverandre.

– Vi ønsker ikke knuffing i bylivet, forteller Terje Marstad.

Senere på natten ble politiet oppringt av en dørvakt på et utested i Halden sentrum. Dørvakten ringte angående et mulig slagsmål mellom to menn. Disse blir bortvist i hver sin retning. Årsaken til dette var uenigheter mellom mennene.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags