– Gratulerer hele Halden

GLAD: Gruppeleder Fredrik Holm i Halden Høyre er veldig glad for at flertallet i fylkesutvalget trakk fylkets innsigelse i Os-prosjektet. Arkiv.

GLAD: Gruppeleder Fredrik Holm i Halden Høyre er veldig glad for at flertallet i fylkesutvalget trakk fylkets innsigelse i Os-prosjektet. Arkiv.

På vegne av Halden Høyre og partiets kommunestyregruppe gratulerer Fredrik Holm hele Halden etter at fylket trekker innsigelsen rundt Os-prosjektet.

DEL

I pressemeldinga sier Halden Høyre seg meget fornøyd med vedtaket i dagens fylkesutvalg.

En gledens dag

– Det er en gledens dag for Halden, for alle som vil ha et nytt, fleksibelt og framtidsrettet skole- og idrettssenter i sentrum, sier gruppeleder Fredrik Holm.

– Dagens vedtak betyr at alle innsigelser til Os-prosjektet nå er fjernet. I debatten i fylkesutvalget ble problemstillingen om sentrumsskoler reist av flere, herunder fylkesordfører.

– Der ble det påpekt at alle byer som nå står overfor en fornying av sine skoler i sentrum, vil stå overfor samme problemstilling som Halden i Os-prosjektet, siden det foreligger nasjonale føringer og forventninger om fortetting av bysentrum.

Det betyr at uteområdene alltid vil være begrenset i slike prosjekter. Derfor blir kvaliteten på uteområdene viktigere i framtida enn størrelsen på arealet for byskoler.

Gratulerer Halden


– Halden Høyre vil med dette gratulere hele Halden som nå kan få et fantastisk skole- og idrettssenter på Os. Et prosjekt som vil løfte hele Halden, gi uante muligheter og gi like muligheter for alle i Halden, skriver Fredrik Holm.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags