Veidekke kjøper Leif Grimsrud AS

Veidekke Entreprenørs Magnar Huse (f.v.) ogDag Andresen ser frem til å få med Leif Grimsrud AS på laget, her representert ved Asle M. Berg og Martin Grimsrud.

Veidekke Entreprenørs Magnar Huse (f.v.) ogDag Andresen ser frem til å få med Leif Grimsrud AS på laget, her representert ved Asle M. Berg og Martin Grimsrud.

Artikkelen er over 4 år gammel

Veidekke Entreprenør AS har inngått intensjonsavtale om å kjøpe 80 prosent av aksjene i anleggsentreprenøren og Halden-firmaet Leif Grimsrud AS.

DEL

Med i kjøpet er også Leif Grimsrud Entreprenad AB og Øst AS.

Vil vokse

- Veidekke ønsker å vokse i anleggsmarkedet, og Grimsrud vil styrke vår lokale og regionale virksomhet i det sentrale østlandsområdet, sier adm. direktør Dag Andresen i Veidekke Entreprenør i en pressemelding.

Solid

Grimsrud har 230 ansatte i Østfold og 30 i Strømstad, og samlet omsetning var 920 millioner kroner i 2014.

Endelig avtale forventes inngått i november under forutsetning av Konkurransetilsynets godkjennelse.

Om Veidekke

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten.

Omsetningen er 24 milliarder kroner (2014), og halvparten av de 6.400 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags