Her får du både gamle og nye låter – alt fra «Det vakk`e min skyld», «Gud med oss», «Ann-Helen» til «I bygda der jeg bor».

Albumet inneholder også en 12 siders booklet med tekster til alle låtene.

– Vil ha noe å holde i

– Jeg har stadig fått spørsmål om sangene mine finnes på CD. Så da Marius Nilsen, som tidligere drev platebutikk på Tista senter, spurte om han kunne gi ut en CD med sangene mine, sa jeg ja, sier Ole Evenrud til Halden Arbeiderblad.

Og nå er en samle-CD klar i et opplag på 500 eksemplarer som selges på Facebook og tre utsalgssteder i Halden.

– Dette er for et voksent publikum som har et forhold til det å kjøpe plater. Som vil ha noe å holde i – i stedet for å plukke ut låter på en datamaskin.

Den er som en souvenir og jeg er fornøyd med samlingen. Det er fine låter. Men vi har ingen ambisjoner om verdens herredømme med denne utgivelsen, ler han.

I rute med konserten

Samle-CD`en med 17 låter blir en fin oppvarming til 29. april da Ole Evenrud entrer scenen i Brygga kultursal med «Hele historien – Fra da til nå 1982-2017».

Forestillingen er for lengst utsolgt, og hovedpersonen selv har begynte å øve og er i rute.

– Jeg blir helt sikkert nervøs når jeg går ut på scenen. Det er 20 sanger som jeg skal kunne teksten på, noen av dem har jeg ikke sunget på mange år, sier han.

– Men vi skal ha det moro på scenen. Og hvis vi har det gøy, har publikum det også. Alt trenger ikke være helt striglet – da blir det bare sjelløst, sier han.