Da Øivind Strøms sønn gjorde ham oppmerksom på hasj-grafittien på skaterampen ved skolestadion tok han saken i egne hender og malte over "kunstverket".  Han la ut et bilde på sin facebookside og saken ble omtalt i media i går.

 

Strøm uttalte til HA i går:

– Som gammel breakdanser er jeg faktisk veldig glad i graffiti. Men, slik denne framsto, var den en ren reklameplakat for hasj. Jeg kjenner flere som har gått skikkelig i grus på grunn av narkotika, forteller Øivind Strøm.

Malejobben til Strøm har tydeligvis gjort kunstneren eller noen av hans fans forbanna. For i morges var skateparken nok en gang tagget ned med hasj og et forsøk på å skrive marihuana.

 

– Det er helt tragisk. Jeg har ikke ord. Det er skremmende at folk har sånne holdninger, sier Strøm til HA tirsdag morgen.

Han er klar til å dra fram malingspannet igjen.

– Jeg stikker ned senere i dag. Det tok jo bare noen minutter, og så håper jeg folk kan la det være med det. Jeg vet noen mener jeg ikke burde ha fortalt at jeg gjorde det, men jeg synes at budskapet om "Nei til narkotika" er så viktig at jeg ville få det fram.

Strøm tar turen klokka 13 og oppfordrer dem som har lyst til å bli med.

– Jeg gir meg ikke, sier Strøm.

Tagging flere steder i natt

Også Statoil ved Immanuelskirken har hatt besøk av taggere.

– Dette møtte oss, da vi kom på jobb i morges, opplyses det til HA.

– Vi lurer på om dette kan være de samme.