Nå selger hun lekebutikken

 SELGER LEKEBUTIKKEN: Elsa Grai har bestemt seg for å selge lekebutikken i gågata.

SELGER LEKEBUTIKKEN: Elsa Grai har bestemt seg for å selge lekebutikken i gågata. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Elsa Grai vandrer rundt i den lille butikken i gågata og viser oss alt hun har skapt helt fra bånn. – Det er jo på en måte barnet mitt. Selvfølgelig blir det hardt å selge, sier hun.

DEL

Det var i november 2015 en svært fargerik lekebutikk åpnet dørene for første gang. Elsa Grai er oppvokst i Lyon i Frankrike og kom til Halden for å satse på leker importert fra hjemlandet. To år senere har hun bestemt seg for å selge.

Det var kandusi.no som omtalte saken først.

Har mange kunder

– Det har vært et spennende eventyr. Jeg har skapt alt i denne butikken. Fra logo, konsept og dekorasjon til leverandører. Alt som gjør Lille Paris til Lille Paris, sier hun.

Siden 2015 har butikken opparbeidet seg til å bli en populær butikk for haldenserne.

– Det var tøft i begynnelsen. Det er «ikke bare-bare» å etablere en nisjebutikk på Nordsiden, men jeg har jobbet hardt, og nå kan jeg være stolt over resultatet.

NISJEBUTIKK: Elsa Grai har bygd opp lekebutikken i gågata fra bånn. Nå skal hun selge for å satse på å undervise i fransk.

NISJEBUTIKK: Elsa Grai har bygd opp lekebutikken i gågata fra bånn. Nå skal hun selge for å satse på å undervise i fransk. Foto:

Velger å undervise

Det er også to år siden Grai begynte å undervise i fransk for flere haldensere. Først med privattimer og grupper etter hvert.

– Jeg syns det er utrolig morsomt å lære andre fransk. Dette har utviklet seg så fort at jeg har to fulltidsstillinger nå. Det går ikke i lengden, og det er grunnen for at jeg har valgt å selge butikken, sier hun.

Håper noen vil fortsette med konseptet

Å drive en nisjebutikk på Nordsiden er ikke skummelt å investere i, mener Grai.

– Jeg mener det er de to-tre første årene som er viktigst. Nå handler det om å utvikle butikken. Lille Paris har et stort potensial. Nå er det bare å kjøre på.

Hun legger til:

– Å investere i Lille Paris AS betyr å utvikle den fysiske butikken, men også nettbutikken vår som er i oppstartsfasen. Dessuten er Lille Paris grossist for flere franske merker i Norge. Hvis noen er interesserte i å kjøpe butikken kan de ta kontakt med meg direkte.

– Hva syns kundene om butikken Lille Paris?

Haldenserne har lyst på et levende sentrum. Det er det ingen tvil om. Å ha en nisjebutikk med originalitet og kvalitet i gågata setter mange pris på. I tillegg er det flere som kommer innom for å slå av en prat og vise at de bryr seg om butikken. Det er utrolig hyggelig.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags