Morten Christoffersen slutter i Nordea

SLUTTER I NORDEA: Morten Christoffersen slutter som banksjef i Nordea i Halden.

SLUTTER I NORDEA: Morten Christoffersen slutter som banksjef i Nordea i Halden.

Artikkelen er over 4 år gammel

Styret i Eidsberg Sparebank har tilsatt Morten Christoffersen som ny administrerende banksjef.

DEL

– Det blir en ny, spennende utfordring for meg å ta fatt på denne oppgaven. Eidsberg sparebank er jo en betydelig større organisasjon enn den jeg er leder for i dag, sier Christoffersen til Halden Arbeiderblad.

Han tar over etter Per Evjen, som trer over i pensjonistenes rekker 1. mars 2016.

– Artig å prøve noe nytt

Eidsberg sparebank har om lag 40 ansatte i tillegg til at banken har to eiendomsmeglere knyttet til seg og en avdeling i Sarpsborg som er under ekspansjon. Til sammenligning har Nordeas filial i Halden 10–15 ansatte, opplyser Christoffersen.

– Det var rett og slett en spennende mulighet som jeg ikke kunne takke nei til. Det er alltid artig å prøve noe nytt, sier Christoffersen.

Om pendling

– Det er jo et stykke å pendle mellom Halden og Mysen?

– Da får jeg litt tid å forberede meg på om morgenen. En biltur på 50 minutter hver vei er en helt uproblematisk reisevei synes jeg, sier Christoffersen.

I en pressemelding fra Eidsberg Sparebank står det:

Christoffersen er 42 år gammel og kommer fra stillingen som banksjef for Nordeas bankvirksomhet i Halden.

Christoffersen er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen (NHH), med spesialisering innenfor fagområdene finans og finansiell økonomi. Han har videre en mastergrad i ledelse gjennom programmet Executive MBA, strategisk ledelse. 

Christoffersen startet sin yrkeskarriere i DNB som konserntrainee, og har i særlig grad arbeidet med bedriftsmarkedet – kreditt og risikostyring. Fra 1999 til 2007 var han teamleder for DNB`s bedriftsmarked i Halden.

Fra 2007 og fram til i dag har han vært ansatt ved Nordeas avdeling i Halden. Der hadde han først ansvar for bedriftsmarkedet i kraft av stillingen som ass. banksjef.

Senere tiltrådte han stillingen som banksjef og fikk totalansvaret for kontorets virksomhet.

Christoffersen ble presentert for bankens ansatte og ledergruppe i dag, og tiltrer stillingen ved hovedkontoret i Mysen 1. mars neste år.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags