Søker statister til stor drama-serie i Halden

ENTUSIASTISKE: Ole Evenrud og Heidi Ottesen Sandmo gleder seg til å samarbeid med Monster om en storproduksjon av en ny dramaserie i Halden.

ENTUSIASTISKE: Ole Evenrud og Heidi Ottesen Sandmo gleder seg til å samarbeid med Monster om en storproduksjon av en ny dramaserie i Halden.

Artikkelen er over 3 år gammel

Et av Norges største produksjonsselskap skal i gang med innspilling av en stor drama-satsing i Halden før jul. Nå trenger de din hjelp.

DEL

- Vi søker statister fra Halden og omegn til en rekke ulike scener. Her håper vi Haldens befolkning stiller opp, for vi trenger både menn, kvinner, ungdom, barn, gutter og jenter i alle fasonger, aldre og etnisiteter, sier Statistansvarlig Elaine Gumatay i Monster til Halden Arbeiderblad.

I Halden i åtte måneder

Innspillingen av den nye drama-serien starter i Halden i desember og skal vare helt fram til og med juli neste sommer.

Monster står fra før av bak storproduksjoner som «Nobel», «Unge Lovende» og «Halvbroren». Og de omtaler selv den nye drama-serien i Halden som en storsatsing.

– En god nyhet for Halden

Heidi Ottesen Sandmo og Ole Evenrud er håndplukket av Monster for å hjelpe til med det praktiske rundt innspillingen.

– Dette er veldig morsomt. Og en god nyhet for Halden. Reklameeffekten av det, er det for tidlig å si noe om. Men dette er i hvert fall kulturbasert næring. Her kommer veldig mange mennesker til å benytte seg av både hotell og restaurantbransjen i Halden over en lang periode, slår Evenrud og Ottesen Sandmo fast.

Topphemmelig

Begge to har i en årrekke vært involvert i Allsang på Grensen. Og Ottesen Sandmo har i sommer vært produksjonsleder på TV 2-serien Farmen. Derfor var veien kort til dem to da Monster søkte lokal hjelp.

Skuespillere og temaet for serien er foreløpig topphemmelig, men Evenrud er allerede i gang med å oppdrive innspillingslokasjoner over hele byen, og Ottesen Sandmo er denne helgen både på Tista Senter og på julemarkedet i festningen for å hanke inn statister.

– Dette er noe alle kan være med på. Man trenger ingen erfaring fra før av, opplæring vil bli gitt av tv-selskapet. Dette er på ingen måte skummelt. Vi håper at mange kommer innom oss på stand, sier Heidi Ottesen Sandmo.

På stand i byen

Fredag mellom klokken 13-17 står hun og Elaine Gumatay fra Monster utenfor H&M på Tista Senter og lørdag og søndag er de på julemarkedet i festningen fra klokken 11 til 18 i Fredrik III hall.

Hvis du har lyst til å være statist i den nye storsatsingen, men ikke har mulighet til å komme noen av disse dagene, så kan du ta kontakt med Monster på epost elaine@monstermail.no

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags