Gå til sidens hovedinnhold

Sjekk hvem som skal varme opp for Marcus & Martinus

Artikkelen er over 3 år gammel

Freddy Kalas gleder seg. Han kjører i gang showet før Marcus og Martinus entrer scenen i festningen lørdag 14. juli.

– Det blir gøy. Det blir fest. Jeg gleder meg og håper å se dere der, synger Freddy Kalas når nyheten slippes.

Byr opp til fest

Freddy Kalas har en visjon om å spre glede gjennom sin musikk. Noen av de mest kjente låtene er «Pinne for landet», «Jovial» og «Feel Da Rush».

Liv J. Johansen hos Sky Agency sier til Halden Arbeiderblad at Freddy Kalas skal gjøre en egen konsert før Marcus og Martinus spiller. Han spiller som support. Med andre ord: Det blir Freddy Kalas som varmer opp publikum før tenåringsidolene entrer scenen på stevnesletta.

Klikk på denne lenken og hør Freddy Kalas:

https://www.facebook.com/FreddyKalas/videos/2475768685980841/

Går for publikumsrekord

Konserten i Halden er en del av poptvillingenes «Moments Tour» i 2018. Den startet i februar, og de har allerede solgt ut arenaer i både Norge, Sverige, Danmark og Finland.

– De første konsertene ble solgt ut i løpet av bare ti minutter. Vi håper det blir utsolgt i Halden også. Hvis vi klarer å sette ny rekord på festningen, så hadde det vært moro, ble det uttalt da nyheten sprakk tidlig i desember 2017.

Godt billettsalg

– Hvor mange billetter har dere solgt hittil?

– Billettsalget går bra, og vi ligger godt i rute. Dette blir en familiefest. Masse god respons fra billettkjøpere fra hele Sverige, så vel som andre steder i utlandet, og hele Norge. Vi ligger godt an og er kjempefornøyd med responsen, men det er fortsatt mulig å kjøpe billetter, sier Liv J. Johansen hos Sky Agency.

Her er det ståplasser

På stevnesletta er det plass til over 10.000 mennesker. Johansen sier alle vil kunne se idolene sine når de opptrer fra scenen.

– Det er kun ståplasser på konserten, sier hun.

Les også

Marcus og Martinus kommer til festningen i 2018 og går for ny publikumsrekord

 

Gleder seg

I desember i fjor uttalte Marcus og Martinus dette i en pressemelding:

– Vi gleder oss masse til å komme til Halden. Vi har jo vært på Allsang på Grensen flere ganger, og synes det er kjempemorsomt at et av de få stedene vi skal besøke i Norge i 2018 er Halden, sa Martinus Gunnarsen.

– Vi kommer med et nytt show som er fullt av fart og masse energi som vi håper dere i Halden vil like, sa tvillingbroren Marcus Gunnarsen.

De er på turné

Marcus og Martinus Gunnarsen fra Trofors i Nordland var bare ti år gamle da de gikk rett til topps i juniorversjonen av Melodi Grand Prix i 2012. Norge var solgt. Så ble Norden tatt med storm.

Nå slår de an i Europa. I forbindelse med Europa-turneen nevner vi at brødrene skal ha konserter blant annet i Tyskland, Sverige, Østerrike, Sveits, Polen, Hellas, Tsjekkia, Serbia, Italia og Kroatia. I tillegg til Halden og Fredriksten Festning ...

Kommentarer til denne saken